Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Ispričavamo se na mogućim poteškoćama, stranica je trenutno u fazi obnove.
Excellence partner

Windsurfing Zoo Station Bol

Ovisnost o vjetru, valovima i prirodi

Bešumno kliziti sa daskom iznad površine vode, koristiti vjetar i valove za sebe, toliki je izazov da se mnogi vrlo brzo naviknu. Zdrava ovisnost o vjetru, valovima i prirodi, koja okuplja sve više obožavatelja mora, adrenalina i zabave. Bez obzira na raznolike mogućnosti windsurfing je sport koji se nauči s lakoćom i za sve je dobne uzraste. Stabilne daske, lagana jedra i neoprenska odijela protiv hladnoće čine učenje lakšim nego ikada.
Put Zlatnog rata, 21420 Bol
098/ 37 95 90
Više o ponudi

Zoostation – centar za windsurfing i SUP, nalazi se na plaži zapadno od grada Bola. Djelomično je zaštićen od najjačeg vjetra, što je korisno za početnike škole. Za one koji su već iskusni, 50 metara od obale počinju optimalni dnevni vjetar ‘Mistral’ snage do 30 čvorova. Svakog ljeta organiziraju windurfing aktivnosti kojima doprinose poboljšanju kvalitete sportskih događaja na otoku. Njihova misija je pružati stručne usluge putem tečajeva za jedrenje na dasci i SUP. Također, kroz organizaciju natjecanja na svjetskoj razini s međunarodnim windsurfing / SUP zvijezdama, nastoje promicati jedrenje na dasci, zdravi život, outdoor sport, aktivni turizam i sportska okupljanja. Vrhunski treneri, nova i kvalitetna oprema prilagođena klijenatima i studenatima, čine Zoo Station Windsurfing Center najboljim izborom na otoku.

Zašto nebiste proveli aktivan odmor i zabavili se na plaži? U ponudi iz naših paketa možete istražiti vodu ploveći s kajakom ili SUP- om (daskom za stajanje), jedriti fanatic board daskom sa ili bez jedra (north sail rigs). Ponuda uključuje Rental osiguranje. Stabilne daske, lagana jedra i neoprenska odijela protiv hladnoće čine učenje lakšim nego ikada. Naučite surfati u nekoliko trenutaka. uz školu surfanja u Windsurfing Zoo Station Bolu.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu »Sport i rekreacija« dobivate 1h najma Fanatic school boarda, 1h najma wetsuit i Rental osiguranje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu »Sport i zabava« dobivate dnevni najam Kayaka ili SUP-a i rental osiguranje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate 4h najama Fanatic board + north sail rigs i Rental osiguranje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate 4h škole surfanja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Dodatne upute

  • Ponuda mora biti rezervirana najmanje 3 dana unaprijed.
  • Ponuda ne vrijedi kada je objekt zatvoren.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Preporučamo sportsku obuću i odjeću ili kupaći kostim.
internet-link
kajak, kanu
1h najma Fanatic school boarda
1h najma wetsuit
Rental osiguranje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi kada je objekt zatvoren

Redovna cijena: 185.00kn
Sada: 111.00kn

Dnevni najam Kayak ili SUP
Rental osiguranje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi kada je objekt zatvoren

Redovna cijena: 299.00kn
Sada: 239.00kn

4h najam Fanatic board + north sail rigs
Rental osiguranje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi kada je objekt zatvoren

599.00kn

4h škole surfanja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi kada je objekt zatvoren

599.00kn