Menu 

Golf & Country Club, Zagreb

Golf nije samo sport, golf je način života

Golf & Country Club Zagreb svoja vrata otvorio je prije deset godina s ciljem da svim zaljubljenicima u golf pruži jedinstveno iskustvo. Osnivačima Golf & Country Cluba Zagreb posebna želja je pružiti idealno mjesto za druženje i aktivan odmor. Ladanjski ugođaj klupskih prostorija idealno je okruženje za ugodno druženje s prijateljima, kolegama ili partnerima te održavanje kontakta kroz različite kulturne, zabavne i informativne događaje.

Golf & Country Club

Jadranska avenija 6, 10000 Zagreb
T:01/6531-177

ZEMLJOVID

   
 • 1 sat golfa sa Pro učiteljem, piće dobrodošlice
 • Uvod u golf + tehnika udaraca
 • Najam palica, žetoni za vježbu
 • Vrijedi za 2 osobe
 • Rezervacija 3 dana unaprijed

Redovna cijena: 599.00kn

 • 2 sata golfa sa Pro učiteljem
 • Knjiga "Napredni golf za početnike"
 • Palice, žetoni, razgledavanje, piće
 • Vrijedi za 2 osobe
 • Rezervacija 3 dana unaprijed

Redovna cijena: 990.00kn

VIŠE O PONUDI

Golf & Country Club Zagreb svoja vrata otvorio je prije deset godina s ciljem da svim zaljubljenicima u golf i onima koji će to tek postati pruži jedinstveno iskustvo. Golf & country club u neposrednoj je blizini rijeke Save, te je idealno mjesto za druženje, sport i aktivan odmor. Osnivačima golf & country cluba Zagreb  želja  je bila približiti ovaj sport Zagrebu i Zagrepčanima. Golf nije samo sport, on je puno više od toga. Golf je način života.  Klijenti  Golf & county cluba teže životu u skladu s prirodom, a ovaj klub pruža način kako ostvariti tu potrebu u neposrednom središtu centra grada. Prije realizacije snova o Golf & country clubu na njegovoj današnjoj adresi nalazila se devastirana priroda. Hrabro ulaganje znanja, truda i vremena na posljetku urodilo je plodom. Nekadašnja devastirana priroda postala je atraktivna lokacija.

U ponudi možete birati između 1 ili 2 sata golfa, gdje će Vas Pro učitelj uz piće dobrodošlice upoznati sa tehnikama udarca. Ponuda uključuje najam palice i žetone, a ovisno o odabranom paketu u mogućnosti ste dobiti knjigu “Napredni golf za početnike”. U klubu se možete opustiti u sigurnom okruženju uz vrhunsku ugostiteljsku uslugu i razne sportske sadržaje s golf ponudom.

To je mjesto za bavljenje sportskim aktivnostima koje nudi mogućnost uspostavljanja vrijednih kontakata. Ladanjski ugođaj klupskih prostorija idealno je okruženje za ugodno druženje s prijateljima, kolegama ili partnerima i održavanje kontakata kroz različite kulturne, zabavne i informativne događaje. Misija kluba je  popularizirati i unaprijediti golf u Hrvatskoj ne samo kao rekreacijski, već kao pravi natjecateljski sport. Članovima, korisnicima i poslovnim partnerima  klub pruža zadovoljstvo, sigurnost i pozitivno ozračje uz stalni rad na prepoznavanju njihovih želja kako bi bili još bolji u ispunjavanju istih. Golf & county club ima viziju   postići model izvrsnosti u poslovanju te stvoriti sportski i gospodarski objekt koji će postaviti standarde i za buduća golf igrališta.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

 • U paketu »Adrenalinski doživljaji« dobivate 1 sat golfa sa Pro učiteljem, piće dobrodošlice, uvod u golf + tehnika udaraca, najam palica, žetone za vježbu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U paketu »XXL Extreme« dobivate 2 sata golfa sa Pro učiteljem, knjigu “Napredni golf za početnike”, palice, žetone, razgledavanje i piće. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

 

 • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
 • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
 • Preporučujemo udobnu odjeću i obuću.

Srodno

Badminton klub Maksimir

Hećimovićeva 2, 10000 Zagreb

Prvi badmintonski klub u Hrvatskoj

Pročitaj više...

Body building klub Zagreb

Petrinjska 73, 10000 Zagreb

Centralno mjesto za sve sportske entuzijaste

Pročitaj više...

Konjički klub Jarun

Vrbje 78, 10000 Zagreb

Jahački klub na obalama zagrebačkog mora

Pročitaj više...

Fitness Anatomska centrala

Zagrebačka cesta 143a, 10000 Zagreb

Pokrenite svoje tijelo u vrhunsko opremljenoj centrali

Pročitaj više...