Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Ispričavamo se na mogućim poteškoćama, stranica je trenutno u fazi obnove.

Vinarija Josić, Zmajevac

Mjesto vrhunskih vina i baranjskih specijaliteta

Vrhunsko vino arome crnog voća, izražene boje rubina te mekanog i dopadljivo punog okusa. Uz ovo elegantno vino prijaju najbolja jela od divljači, jela od tamnog mesa kao što je ramstek ili biftek, pačja prsa sa žara te jaki sirevi. U restoranu vinarije Josić moguće je istinski doživjeti čaroliju stotinama godina stare priče o baranjskim surducima, a autentična jela svojim ukusom i neodoljivim mirisom zagolicat će Vašu maštu.
Planina 194, 31307 Zmajevac
031/734-410
Više o ponudi

U sjeveroistočnom kutu Hrvatske, između Dunava i Drave, do mađarske granice, nalazi se Baranja. Vinova loza se stoljećima uzgaja na Banovoj kosi, uzvisini koja se proteže u smjeru zapad istok duž cijele Baranje. Rimljani su “kosu” zvali Zlatnim brdom, ne po rudniku zlata, nego po zlatnoj kapljici koja je oduvijek tekla iz njenih obronaka. Obitelj Josić iz Osijeka 1999. godine u Baranji kupuje stari vinski podrum iz 1935. godine, dužine 42 m. Obnavlja ga, ali zadržava tradicionalni izgled podruma i oprema ga suvremenom tehnologijom. Ljubav, ambicija, entuzijazam i poduzetnički duh dovode njihova vina do zlata, srebra i bronce na smotri vina “Slavin” 2002

U ponudi iz naših poklon paketa možete birati između degustacije 4 ili 5 sorta vina iz obiteljskog podruma i večere od 3 ili 5 sljedova za dvoje. Kvalitetna vina Josićevih proizvode se od autentičnih baranjskih sorti grožđa koja potječu iz njihovih vinograda na Banovoj kosi.U restoranu vinarije Josić moguće je istinski doživjeti čaroliju  stotinama godina stare priče o baranjskim surducima, priče koja će oživotvoriti okuse naše tradicionalne baranjske kuhinje, s posebnim naglaskom na vrhunsku domaću kvalitetu svih pripremljenih jela. Autentičan začin cijelom vašem doživljaju osigurat će i razna zanimljiva događanja koja se održavaju u prostoru restorana i kušaonice.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu „Avantura okusa“ dobivate dasku degustaciju 4 sorte vina iz obiteljskog podruma praćenu degustacijom domaćih tvrdih sireve i šunke. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu „Stol za dvoje“ dobivate dasku degustaciju 5 vrsta vina iz obiteljskog podruma, 1 x ručak uz degustaciju baranjskih specijaliteta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu „Stol za dvoje“ dobivate 1 x ručak ili večeru od 3 slijeda hrane (baranjski specijaliteti) i bocu vina uz glavno jelo iz obiteljskog podruma. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu „Ekstravagantna večera“ dobivate 1 x večeru od 5 sljedova (baranjski specijaliteti) i degustaciju vina iz obiteljskog podruma. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

 

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.
klima
parkirišče
roštilj
terasa
vinska karta
vinska-klet
Žar
Degustacija 4 sorte vina iz obiteljskog podruma, praćena degustacija s domaćim tvrdim sirevima i šunkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

Redovna cijena: 185.00kn
Sada: 148.00kn

Degustacija 5 vrsta vina iz obiteljskog podruma, 1x ručak uz degustaciju (baranjski specijaliteti)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

1x ručak ili večera od 3 slijeda hrane (baranjski specijaliteti), boca vina uz glavno jelo iz obiteljskog podruma
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

1x večera od 5 sljedova (baranjski specijaliteti), degustacijom vina iz obiteljskog podruma
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn