Wellness Toplice Sveti Martin

Nova dimenzija hedonizma, luksuza i relaksacije

Ljubitelji Wellnessa će u Svetom Martinu zaista uživati, jer osim bazena, Resort nudi više od 20 različitih vrsta masaža te finsku i rimsku saunu. U moderno uređenom i luksuznom prostoru wellness oaze za hedonističko uživanje i zdravlje nalaze se suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpool, ledena spilja i hladni bunar za rashlađivanje te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće.

Wellness Toplice Sveti Martin

Grkaveščak ul. bb,40313 Sveti Martin na Muri
T:01 4572 288

ZEMLJOVID

   
  • Klasična terapijska masaža 40 min.
  • Vrijedi za 1 osobu
  • Rezervacija 3 dana unaprijed

Redovna cijena: 299.00kn

VIŠE O PONUDI

U resortu Sveti Martin nalazi se najmodernija wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj koja se prostire na nevjerojatnih  1800m2 površine. Kombinacija masažnih tehnika koje u sebi sadrže elemente limfne drenaže, klasične masaže i akupresurne masaže, odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa. U raskošno uređenom VIP Spa Suite prostoru, kojeg možete unajmiti, na raspolaganju su Vam finska sauna, parna kupelj, hidromasažna kada s kromoterapijom i relax prostor s biranom glazbom. Ovaj prostor savršen je za osobe koje trebaju potpunu intimu za svoj wellness trenutak

Klasična masaža cijelog tijela nije namijenjena samo opuštanju već otklanja tegobe koje su posljedica stresa, intenzivnih treninga i psihičke i tjelesne napetosti: glavobolja, bolovi u vratu i ramenima, otečene noge i grčevi u nogama. U masaži se koriste manuelne tehnike glađenja, trljanja, lupkanja i gnječenja. Masaža se koristi u preventivne i terapijske svrhe jer je simbioza svega potrebnog za revitalizaciju uma i tijela. Masaža se izvodi individualno prema potrebi klijenta, te se koriste ritmični pokreti glađenja, istezanja i gnječenja mišića s posebnom mješavinom ulja, koje imaju jak učinak kao antioksidans, a koži daju mladolik izgled.

Pored naše ponude, u Wellness centru se nalazi ljekovita biosauna koja zbog blagog postotka vlage omogućava ugodan i duži boravak, Laconium rimska sauna sa zvjezdanim nebom i kromoterapijom te ledena spilja sa sibirskim nebom u kojoj se postiže rashlađivanje tijela i zatvaranje proširenih pora nakon izlaska iz saune.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu „Masaža i wellness“ dobivate klasičnu terapijsku masažu 40 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Dodatne upute

 

  • Izbjegavajte jaču hranu 2h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.

Srodno

Wellnes centar Aquathermal

Samoborska cesta 78, 10000 Zagreb

Darujte svom tijelu ugodu istovremeno detoksicirajući organizam

Pročitaj više...

Biokozmetika 5 Beauty Centar

Petrovaradinska ulica 9A, 10000 Zagreb

Prirodna kozmetika koja ističe Vašu ljepotu

Pročitaj više...

Wellness Cappuccino Spa

Frane Kesterčaneka 2a, 10000 Zagreb

Spa s okusom

Pročitaj više...

Medicinski fitness Collum

Hrelićka zavrtnica 17, 10000 Zagreb

Naučite komunicirati sa svojim tijelom

Pročitaj više...