Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Wellness Cappuccino Spa, Zagreb

Wellness s okusom

Uronite u wellness uz pomoć najsuvremenijih kozmetičkih preparata napravljenih u sinergiji s prirodom te aparata visoke tehnologije namijenjenih estetici, terapiji i rehabilitaciji, Predahnite na trenutak i u miru popijte cappuccino dok vam duh i tijelo njeguju vrhunski terapeuti i tako otklonite znakove starenja i osvježite svoju kožu bez estetskih zahvata. Najbolji Wellness i spa centar u Zagrebu svojim ugodnim ambijentom pruža vam utočište za opuštanje i odmor.
Frane Kesterčaneka 2a, 10000 Zagreb
01 2421 625
Više o ponudi

Wellness Cappuccino Spa u Zagrebu jedan je od najboljih wellness centara čiji je cilj da vi budete zadovoljni za što se brine vrhunski tim stručnjaka. Wellness Cappuccino Spa brine se za vaše tjelesno i duhovno zdravlje pružajući vam niz cjelovitih usluga uz pomoć najboljih kozmetičkih preparata i tehnologije. Ovdje ćete opustiti mišiće, pojačati prokrvljenost, ublažiti bolove i ukloniti stres. Uz pomoć tretmana uspostavit ćete balans duha i tijela, pomladiti se uz anti-age tretmane, izliječiti problematičnu kožu tretmanima kisikom i oblikovati tijelo anticelulitnim tretmanima. Uz to, ovdje znaju kako vaša stopala i ruke trebaju posebnu njegu pa se možete odlučiti na OPI Spa. Kada uspostavite ravnotežu duha i tijela, ovdje možete odabrati samo najbolje frizerske usluge kako vaša vanjština odgovarala unutrašnjosti.

U bogatoj ponudi iz naših poklon paketa možete naći masažu lica i dekoltea, fen frizure, botox za kosu, parafinske tretmane, Anti-stress paket koji obuhvaća masažu, detox i piling tijela, LPG masažu lica i tijela te manikuru. Opustite se od svakodnevnog stresa i užurbanosti u oazi mira u srcu Zagreba.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate masažu lica i dekoltea (90 min) te fen frizuru. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate masažu lica i dekoltea (120 min), fen frizuru + botox kose i parafinski tretman. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate Anti-stress paket (150 min): anti-stress masaža tijela + detox oblog tijela, infracrvenu sunu i piling tijela. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon paketu »Harmonija ljepote« dobivate LPG Lippomassage tijela i lica (180 min), ampulu + fen frizuru te Cappuccino Spa manikuru + parafinski tretman. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

 • Prije korištenja saune, izbjegavajte obroke kako ne biste dodatno opteretili krvni tok s procesom probave.
 • Prije korištenja saune, obavezno se otuširajte za optimalan učinak.
 • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
 • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama ili bolovima.
 • Ne zaboravite ponijeti ručnik i kupaći kostim.
 • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
 • Termin možete rezervirati putem telefona.
frizerske usluge
klima
masaža
parking
sauna
wellness
Masaža lica i dekoltea (90 min)
Fen frizura
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00kn

Masaža lica i dekoltea (120 min)
Botox za kosu + fen frizura
Parafinski tretman
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Anti-stress Paket (150 min)
Infracrvena suna
Anti-stress masaža tijela + detox oblog tijela
Piling tijela
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

LPG Lippomassage tijela i lica (180 min)
Ampula + fen frizura
Cappuccino Spa manikura + parafinski tretman
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn