Dostava sljedeći radni dan za narudžbe do 12h. U slučaju povećanog opsega posla dostava je do tri radna dana.

Dubrovnik Water Sports

Doživite Dubrovnik iz drugačije perspektive

Pružanje jedinstvene avanture i nove perspektive dubrovačkog Starog grada specijalnost su Dubrovnik Water Sports-a. Doživite Dubrovnik s mora, bilo da se radi o skijanju na vodi, vožnji na Crazy UFO-u ili uživanju u panoramskoj vožnji brodom. Isprobajte Flyboard, adrenalinski novitet, ili se uzdignite visoko iznad crvenih krovova Starog Grada na panoramskom letu padobranom. Izaberite jednu ili pak iskušajte sve od ovih aktivnosti i budite uvjereni da to iskustvo nećete zaboraviti.
Plaža Banje, 20000 Dubrovnik
01/4572-288
Više o ponudi

Dubrovnik Water Sports je obiteljski posao pokrenut zbog ljubavi prema prirodi, divljenja Dubrovniku te strasti prema adrenalinu i avanturama. Možete ih pronaći na plaži Banje, tri minute od starog dijela grada Dubrovnika. Vrlo brzo ćete shvatiti kako vam bilo koja od ponuđenih aktivnosti na vodi pruža novu i jedinstvenu perspektivu ovog dragulja pod zaštitom UNESCO-a.

Kao ljubitelji ekstremnih sportova, znaju kako je kvalitetna oprema preduvjet za nezaboravan doživljaj, tako da vam nude vrhunske svjetske brendove poput Waterbird, Crazy Shark, O’Brien i Yamaha.

Dubrovnik Water Sports nudi vam pregršt adrenalinskih aktivnosti poput skijanja na vodi, flyboarda, wakeboarda, panoramskog leta padobranom te razne druge. Osim toga, moguće je iznajmiti kajak ili brod koji možete koristiti za panoramske vožnje oko gradskih zidina ili privatne izlete na tom području.

Zamislite da sjedite na slikovitoj šljunčanoj plaži Banje, s pogledom na „Kraljev grudobran“ razmišljajući kako bi bilo super voziti se oko moćnih dubrovačkih gradskih zidina. I zamislite – sve što trebate učiniti kako bi se to i ostvarilo jest obratiti se osoblju Dubrovnik Water Sports-a, koji se se nalaze nedaleko od vas na jasno označenom štandu.

U ponudi naših poklon paketa možete pronaći razne zabavne aktivnosti od vožnje na Crazy UFO-u, vožnje Flyboardom pa sve do panoramskog leta padobranom. Koju god odabrali nudi vam se jedinstveno iskustvo adrenalinskih doživljaja s pogledom na dragulj hrvatskog Jadrana.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Sport i rekreacija” dobivate Crazy UFO vožnju u trajanju od 15 minuta te promo DryFit SelectBox majicu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu “Sport i zabava” dobivate skijanje na vodi u trajanju od 15 minuta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu “Adrenalinski doživljaj” dobivate Flyboard vožnju u trajanju od 20 minuta i promo DryFit SelectBox majicu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu “Adrenalinski doživljaj” dobivate panoramski let padobranom u trajanju od 20 minuta i promo DryFit SelectBox majicu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu “XXL Extreme” dobivate panoramski let padobranom u trajanju 15 minuta, Crazy UFO vožnju u trajanju od 10 minuta te Promo DryFit SelectBox majicu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana ranije
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili mailom.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije sportske aktivnosti.
lijepa priroda
panorama
plaža
plivanje
skupine
Crazy UFO vožnja (15 min.)
1x Promo DryFit SelectBox majica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00kn

Skijanje na vodi (15 min.)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00kn

Flyboard vožnja (20 min.)
1x promo DryFit SelectBox majica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00kn

Panoramski let padobranom (20 min.)
1x promo DryFit SelectBox majica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00kn

Panoramski let padobranom (15 min.)
Crazy UFO vožnja (10 min.)
1x Promo DryFit SelectBox majica
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00kn