Dostava sljedeći radni dan za narudžbe do 12h. U slučaju povećanog opsega posla dostava je do tri radna dana.

Linden Tree Retreat & Ranc, Velika Plana

Autentična western idila u Hrvatskoj

U prekrasnoj dolini s brojnim prirodnim ljepotama, nalazi se ranč Linden Tree Retreat. Tražite li nešto novo i neobično, ekološka destinacija za odmor u avanturističkom duhu pravi je izbor za vas. Iskusite život u divljini i prenoćite u pravom indijanskom tipi šatoru ili se smjestiti se možete u toploj i intimnoj drvenoj kućici. Pobjegnite daleko od buke i urbanog života i odmorite se u jednom od najboljih luksuznih rančeva u Europi.
Velika Plana 5, 53213 Velika Plana
053 685 616
Više o ponudi

Intimno i luksuzno utočište na Velebitu, UNESCO-m zaštićenoj i netaknutoj divljini, prvorazredna je destinacija za sve koji traže ekološku destinaciju za odmor u avanturističkom duhu. Linden Tree Retreat & Ranch nalazi se daleko od buke i urbanog života u blizini Velebita te predstavlja jedan od najboljih luksuznih rančeva u Europi.

Tražite li nešto novo i neobično, ovo je pravi izbor za vas. Smještaj na ranču je ograničen te može smjestiti tek nekoliko sretnika koji mogu iskusiti život u pravoj seoskoj idili. Smjestiti se možete u toploj drvenoj kućici ili pravom indijanskom šatoru, ukoliko ste ljubitelj avantura. Ujutro se probudite uz miris svježe kave i autohtonih delicija spravljenih od lokalnih namirnica.

Ranč vam pruža niz aktivnosti poput istaživanja okoliša, jahanja, steličarstva, biciklizma, planinarenja, vožnje kanuom, a čak vam ni zimi neće biti dosadno uz mogućnosti vožnje motora na snijegu, vožnje u saonicama te skijaškog trčanja.

U ponudi iz našeg poklon paketa možete naći piće dobrodošlice, noćenje s doručkom u double en suite sobi ili tipi šatoru te korištenje svih standard aktivnosti rancha. U ostaloj ponudi naših paketa iskusite život u divljini u ovoj neponovljivoj avanturi. Provedite dan u sedlu, istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela i provedite večer kao i svi kauboji, sjedeći uz vatru na otvorenome. Kušajte jela od organskih namirnica te domaće specijalitete restorana, a obilni doručak dat će Vam snage za cjelodnevno jahanje. Uživajte u pravoj western idili u Hrvatskoj!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate piće dobrodošlice, 1x noćenje s doručkom u double ensuite sobi ili tipi šatoru te korištenje svih standard aktivnosti rancha. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Ponuda ne vrijedi kada je objekt zatvoren.
apartmani
biciklistička-staza
ekološki uzgojeni sastojci
jahanje
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
restoran
skijaško trčanje
Piće dobrodošlice
1x noćenje s doručkom u double en suite sobi ili tipi šatoru
Korištenje svih standard rate aktivnosti rancha
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00kn