Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Ispričavamo se na mogućim poteškoćama, stranica je trenutno u fazi obnove.

Linden Tree Retreat & Ranc, Velika Plana

Autentična western idila u Hrvatskoj

U prekrasnoj dolini s brojnim prirodnim ljepotama, nalazi se poseban ranč s pregrštom aktivnosti za one željne avanture. Nakon dana ispunjenog aktivnostima i uživanju u autohtonoj, organskoj kuhinji te domaćem viskiju i pivu, opustite se u vlastitom, pravom indijanskom šatoru ili toploj drvenoj kućici. Ovo intimno i luksuzno utočište na Velebitu zaštićeno je UNESCO-m te predstavlja prvorazrednu destinaciju za one koji žele samo najbolje od prirode.
Velika Plana 5, 53213 Velika Plana
053 685 616
Više o ponudi

Linden Tree Retreat & Ranch nalazi se daleko od buke i urbanog života u blizini Velebita te predstavlja jedan od najboljih luksuznih rančeva u Europi. Ako tražite nešto novo i neobično, ovo je pravi izbor za vas. Smještaj na ranču je ograničen te može smjestiti tek nekoliko sretnika koji mogu iskusiti život u pravoj seoskoj idili. Ranč vam pruža niz aktivnosti poput istaživanja okoliša, jahanja, steličarstva, biciklizma, planinarenja, vožnje kanuom, a čak vam ni zimi neće biti dosadno uz mogućnosti vožnje motora na snijegu, vožnje u saonicama te skijaškog trčanja. Nakon napornog dana, uživajte u svom intimnom smještaju – pravom indijanskom šatoru ili toploj drvenoj kućici, a ujutro se probudite uz miris svježe kave i autohtonih delicija spravljenih od lokalnih namirnica.

U ponudi iz našeg poklon paketa možete naći piće dobrodošlice, 1x noćenje s doručkom te korištenje svih standard aktivnosti rancha. Uživajte u pravoj western idili u Hrvatskoj!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate piće dobrodošlice, 1x noćenje s doručkom te korištenje svih standard aktivnosti rancha. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
apartmani
biciklistička-staza
ekološki uzgojeni sastojci
jahanje
kajak, kanu
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
prenoćište
restoran
skijaško trčanje
Piće dobrodošlice
1x noćenje s doručkom
Korištenje svih standard rate aktivnosti rancha
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00kn