Dostava sljedeći radni dan za narudžbe do 12h. U slučaju povećanog opsega posla dostava je do tri radna dana.

Apartmani House Eufemia, Rovinj

Čaroban odmor u luksuznom apartmanu

Apartmani House Eufemia smješteni su na mirnoj lokaciji u sjevernom dijelu Rovinja i samo su 100 metara udaljeni od najbliže plaže. Svojim elegantnim i otmjenim uređenjem pružaju tradicionalan ugođaj sa suvremenim sadržajem. Vedri i veseli domaćini uputit će vas u apartman i pokazati vam njegov sadržaj, a potom vas provesti kroz prekrasan vrt i sjenicu gdje možete kušati delicije njihove vlastite proizvodnje. House Eufemia idealna je lokacija za bračno putovanje.
Ul. Matije Vlačića Ilirika 9, 52210, Rovinj, Croatia
098 174 7906
Više o ponudi

Apartman House Eufemia Classico nalazi se u Rovinju, 1,5 km od rovinjskog akvarija. Predivan barokni interijer u kojem prevladava bijela boja, uz decentne detalje zlatnog rustikalnog namještaja, odiše svježinom i luksuzom. Vila je elegantno i otmjeno uređena, pruža tradicionalan ugođaj sa suvremenim sadržajem. Kratak odmor ili medeni mjesec u ovim apartmanima  dugo će vam ostati u pamćenju. Vilu za boravak najviše koriste upravo parovi kojima odgovara lukacija, stil i koncept samog smještaja. U apartmanima vam je na raspolaganju kuhinja, kupaonicom s kadom, TV ravnog ekrana, WiFi i besplatan parkirni prostor. Svi apartmani su klimatizirani.

U ponudi iz naših poklon paketa možete birati između 1 ili 2 noćenja za dvije osobe i uživati u domaćem likeru. Osim što su apartmani vrhunsko opremljeni, smješteni su na mirnoj lokaciji u sjevernom dijelu Rovinja na samo 100 metara od najbliže plaže te 1,8 km od crkve sv. Eufemije, po kojoj su apartmani dobili ime. Uživajte u domaćoj atmosferi Rovinja!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Čarobni odmor« dobivate 1 x noćenje za dvije osobe i poklon bocu domaćeg likera. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Čarobni vikend« dobivate 2 x noćenja za dvije osobe i poklon bocu domaćeg likera. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od06. do 15.09.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
apartmani
ekološki uzgojeni sastojci
klima
lijepa priroda
parking
plaža
plivanje
prenoćište
terasa
wi-fi
1x noćenje u apartmanu
Poklon boca domaćeg likera
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 01.06. do 15.09.
Rezervacija 4 dana unaprijed

Redovna cijena: 989.00kn
Sada: 890.00kn

2x noćenja u apartmanu
Poklon boca domaćeg likera
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 01.06. do 15.09.
Rezervacija 4 dana unaprijed

Redovna cijena: 1,690.00kn
Sada: 1,352.00kn