Dostava sljedeći radni dan za narudžbe do 12h. U slučaju povećanog opsega posla dostava je do tri radna dana.

Restoran Mali raj - Kamp Šimuni, Kolan

Vrhunski gastronomski užitak za dvoje

Na atraktivnoj lokaciji tik uz plažu s pogledom na paški arhipelag, okusite izvorne paške specijalitete i doživite Mediteran kakav je nekada bio. Paška janjetina, pršut i sir te dnevno svježa riba i školjke redoviti su dio sadržaja bogate gastronomske ponude. Uživajte u spoju mora i otočkog čara s voljenom osobom te si priuštite nezaboravne trenutke u dvoje. Restoran Mali Raj u kampu Šimuni mjesto je koje morate posjetiti.
Šimuni 106, 23251 Kolan
023/697-441
Više o ponudi

Restoran ‘Mali raj’ smješten je u samom centru kampa na velikoj terasi s koje se pruža prekrasan pogled na more. Internacionalni kuhari sa zadovoljstvom pripremaju domaće specijalitete, ali i gastronomske užitke indijske, kineske, tajlandske, meksičke, talijanske ili španjolske kuhinje.

Izbor od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi! Svakodnevno nudimo više od 30 vrsta jela po cijeni od 80,00 kuna po osobi. Jedite koliko možete i što želite. Izaberite iz naše bogate buffet ponude, kušajte egzotične specijalitete ili se poslužite prokušanim jelima. Organiziramo dane nacionalnih kuhinja (hrvatska, indijska, talijanska, meksička…), a za one najmanje i najdraže nudimo poseban popust i posebno pripravljena jela.

Također, unutar kampa za drage goste organizirani su raznoliki porgrami anmacije. Sportska natjecanja, natjecanja u kulinarstvu, karaoke… za svakog ponešto. Naravno, kakva bi to zabava bila bez fešte, a mi u Camping Villageu Šimuni znamo kako se fešta. Posebno izdvajamo veliku feštu koju svake godine radimo kako bi obilježili rođendan kampa. Svi oni koji odmor žele provesti u miru i tišini nemaju razloga za brigu – iako smo poznati po slavlju i veselju brinemo o miru i kućnom redu kampa. Od sportskih aktivnosti u ponudi su tenis, odbojka na pijesku, biciklizam, slobodno penjanje, nogomet, stolni tenis i brojni drugi.

klima
parkirišče
restavracija
restoran
terasa
wi-fi
Žar
Aperitiv dobrodošlice
Ručak ili večera od 3 slijeda hrane – paški specijaliteti
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 7. i 8. mjesecu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn