Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Ispričavamo se na mogućim poteškoćama, stranica je trenutno u fazi obnove.
Smart partner

Ronjenje Zaron

Aktivno i zabavno provođenje dragocjenih trenutaka

Združite avanturu i prekrasnu prirodu. Prihvatite izazov i upustite se u aktivnosti koje će Vas opustiti i zabaviti u isto vrijeme. Pronaći ćete za svakoga ponešto jer svi sportovi predstavljaju zanimljiv i jedinstven adrenalinski doživljaj. U društvu obitelji naučite roniti na dah i uživajte u čarobnom podvodnom svijetu. Za one naprednije, centar Zaron nudi OWD tečaj ronjenja do 18 m ispod vode uz didaktičke materijale i vrhunsku ronilačku opremu.
Antuna Mihanovića 1a, 49217 Krapinske Toplice
01 4572 288
Više o ponudi

Ronilački centar Zaron, sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, trenutno djeluje u Krapinskim Toplicama na bazenima Aquae Vivae. Ronjenje na kontinentu postalo je širom svijeta novi oblik rekreacije, a ronilački centar Zaron uvidio je mogućnosti koje takvo ronjenje nudi. Zbog izrazito dobre povezanosti s Jadranom, a ujedno i blizine Zagreba, Slovenije i Austrije, od 2009. godine nude ronilačke tečajeve koje započinju u bazenima, a završavaju u moru, na nekoj od dogovorenih egzotičnih destinacija.

Provedite vrijeme sa voljenom osobom ili obitelji ispod površine vode, udahnite punim plućima i zaronite u čaroban podvodni svijet i uživajte u tom jedinstvenom osjećaju.  Programi su pod stručnim vodstvom iskusnih instruktora PSS asocijacije, međunarodne škole ronjenja. Također, možete odabrati ronilački tečaj OWD, ronjenja do 18 metara prema PSS međunarodnoj školi ronjenja u Ronilačkom centru ZARON. Tijekom tečaja se obrađuje teorijski i bazenski dio. Tečaj se provodi uz pomoć audio-video metode učenja, uz kompletne didaktičke materijale, vrhunske instruktore i ronilačku opremu. Završetkom tečaja postajete ponosan vlasnik međunarodne licence koja Vam omogućuje ronjenje do 18 metara.

Ronilački centar Zaron nudi kompletnu ronilačku ponudu od prodaje i servisa ronilačke opreme renomiranih svjetskih proizvođača do različitih ronilačkih programa. Osim programa školovanja i stručnog usavršavanja u
ronilačkim specijalnostima, ronilački centar Zaron pruža usluge ronilačkih radova, podvodnog snimanja,
pregled i osiguranje plovila i objekata pod vodom te traženje i vađenje predmeta.

parkirišče
Prvi zaron za djecu na bazenu
Vrijedi za 2 osobe do 10 godina
Prethodna rezervacija 3 dana

Redovna cijena: 185.00kn
Sada: 111.00kn

Prvi zaron odrasli na bazenu
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

Redovna cijena: 299.00kn
Sada: 239.00kn

Obiteljski paket prvi zaron na bazenu
Vrijedi za 2 odrasla + 2 djece
Prethodna rezervacija 3 dana

599.00kn

OWD tečaj 1. dio
Teorija i metodika na bazenu
Uvjerenje za OWD tečaj ronjenja do 18 m
Vrijedi za 2 odrasla + 2 djece
Prethodna rezervacija 3 dana

990.00kn