Dostava sljedeći radni dan za narudžbe do 12h. U slučaju povećanog opsega posla dostava je do tri radna dana.
Excellence partner

Linden Tree Retreat & Ranch

Jedini autentični western ranch u Hrvatskoj

U skrovitoj dolini, bogate prirodnim ljepotama, nalazi se ranč s posebnom ponudom aktivnosti za avanturiste, Linden Tree Retreat & Ranch. Nakon aktivnog dana i jahanja, prepustite se gurmanskom užitku domaće kuhinje, a prenoćite u toploj drvenoj kući ili pravom indijanskom šatoru. Intimno i luksuzno utočište na Velebitu, UNESCO-m zaštićenoj i netaknutoj divljini prvorazredna je destinacija za jahanje u Hrvatskoj, za sve koji traže ekološku destinaciju.
Velika Plana 5, 53213 Velika Plana
053 685 616
Više o ponudi

Među obroncima Velebita smjestila se skrivena dolina puna prirodne ljepote, povijesti, kulture i beskrajne avanture. Ona je dom ekskluzivnom i jedinom autentičnom western ranchu u Hrvatskoj. Ranč Linden Tree Retreat nalazi se u UNESCO-m zaštićenom Parku prirode Velebit, u mjestu Velika Plana.Ovo mjesto će oživjeti vaš duh i pokrenuti vaše tijelo.

U ponudi iz našeg poklon paketa dobivate 2 sata individualnog jahanja ili 1 sat jahanja za dvoje. Kako je ranch samo 2 sata od Zagreba, idealan je i kao jednodnevno odredište. Dođite u zemlju Winnetou filmova i iskusite život u divljini u ovoj neponovljivoj avanturi. Nakon dana provedenog u sedlu, istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela, provesti ćete večer kao i svi kauboji, sjedeći uz vatru na otvorenome. Iznimno su ponosni na jedno od najboljih krda konja u Hrvatskoj, koji su dio njihovog živopisnog ranča. To nije uobičajena ni jednostavna pojava, no za to je velikim dijelom zaslužna činjenica da sami vode svoj cjelokupni program s konjima.

U restoranu se poslužuju jela od organskih namirnica te domaći specijaliteti, a obilni doručak dat će Vam snage za cjelodnevno jahanje.Provedite noć u indijanskim tipijima, ili drvenim planinskim kućicama, jašite u nedirnutoj prirodi, pijte lokalni whiskey i pivo te okusite neobičnu organsku kuhinju od samoniklog bilja i divljači. Dok jedete na žaru pečeni odrezak i pijuckate vruću kavu iz antiknih metalnih šalica koje su cijeli dan zveckale u bisagama, polako će se razvijati priča o životu na američkom ranču, ranim jutrima u sedlu skupljajući goveda po preriji, i mudrosti koju su nam Indijanci ostavili u nasljeđe. Kad već pomalo i zaboravite da su iznad vas kameniti vrhovi Velebita, povući ćete se na spavanje u jedan od tipija. U noći će vas očarati zvukovi šume i obrisi mjesečine. Velebit će vas ujutro vratiti natrag sebi, svojim svježim mirisnim zrakom, cvrkutom ptica, te osvježavajućom vodom sa obližnjeg potoka. Rosne livade i bujna zelena šuma prekrasna su kulisa za izlazak sunca.

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu „Adrenalinski doživljaj“ dobivate dvosatno terensko jahanje i piće u restoranu nakon jahanja. Paket vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu „XXL Extreme“ dobivate dvosatno terensko jahanje i piće u restoranu nakon jahanja. Paket vrijedi za 2 osobe.

Dodatne upute

  • Ponuda ne vrijedi od 15.06.-14.09.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponesite udobnu odjeći i obuću.

 

jahanje
Dvosatno terensko jahanje
Pratnja stručne osobe
Piće u restoranu nakon jahanja
Vrijedi za 1 osobu
Prethodna rezervacija 3 dana

599.00kn

Dvosatno terensko jahanje
Piće u restoranu nakon jahanja
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

989.00kn