Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Ispričavamo se na mogućim poteškoćama, stranica je trenutno u fazi obnove.
Excellence partner

Aerodium Logatec, Logatec

Doživite nezaboravno iskustvo letenja

Sjećate li se snova iz djetinjstva kada ste željeli letjeti poput ptice? Sada je to zaista moguće - letite kao ptica u zračnom tunelu Aerodium Logatec. Aerodium je jedan od vodećih svjetskih proizvođača vertikalnog zračnog tunela i globalni lider u izvedbi leta. Protok zraka u zračnom tunelu je toliko moćan da vam omogućuje da jednostavno letite bez krila. Pogodan je poklon za posebne prilike, hrabre muškarce i žene, obitelji, djecu i grupe prijatelja.
Obrtna cona 10d, 1370 Logatec, Slovenija
0038659 943 100
Više o ponudi

Aerodium Logatec sve je prepoznatljiviji oblik zabave, a jedini u Sloveniji nudi pravi doživljaj letenja u zračnom tunelu. Ako ste oduvijek sanjali o tome da letite poput ptice, u aerodioumu Logatec će vam omogućiti upravo to uz jak nalet zraka koji će vas podići i omogućiti da lebdite na vjetru. Iako je sigurnost na prvom mjestu, ovdje niste vezani pa vas ništa ne sputava da uživate u ovom iskustvu koje ćete htjeti ponoviti. Zračni otpor u tunelu je dovoljno jak da vas cijelo vrijeme drži iznad zemlje, a pokretima ruku i nogu regulirate pomicanje tijela unaprijed ili unazad čime mijenjate svoj položaj u zračnom tunelu. Nakon što dobijete opremu i uđete u zračni tunel, instruktor će vam prvo pokazati pravilnu tehniku letenja te omogućiti da letite početnih 2 m iznad tla, a kasnije čak i do 9 m. Nakon letenja, instruktor će vam pokazati i nekoliko trikova i savjetovati vas.

U našim poklon paketima možete naći let za parove ili individualno u trajanjima od 2, 4 ili 6 minuta. Prije leta, iskusan instruktor održati će 15-minutno predavanje na kojemu će vas upoznati sa svim potrebnim podacima za siguran let i odgovoriti na sva vaša pitanja. Prije leta ćete dobiti svu potrebnu opremu (odijelo, kacigu, zaštitne naočale i čepiće za uši). Usudite se na avanturu života!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate paket Naučite letjeti u trajanju od 4 minute ili paket Let za parove: 2 x 2 min leta. Ponuda vrijedi za 1-2 osobe.
  • U poklon paketu »XXL Extreme« dobivate paket Polet u visinu u trajanju od 6 minuta leta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Letenje u zračnom tunelu primjereno je za svakoga, osim iznimaka (trudnice, osobe pod utjecajem alkohola ili droga, osobe  koji pate od epilepsije, sobe s ozljeđenom kralježnicom, osobe s ozbiljnim prijelomima kostiju i ozljedama, osobe sa srčanim tegobama).
  • Osoba mora imati najmanje 4 godine, težiti između 20 i 140 kg i ne smije prelaziti visinu 200cm.
  • Tijekom posjeta zračnom tunelu Aerodium Logatec morate biti propisno odjeveni i obučeni.
  • Preporučamo udobnu sportsku obuću i odjeću.
  • Svu zaštitnu opremu osigurava Aerodium Logatec.
  • Potrebno je javiti se na recepciji najmanje 15 minuta prije zakazanog leta.
  • Ponuda je potrebno najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
djeca
klima
parking
sportski centar
wi-fi
Paket "Naučite letjeti": 4 minute leta
ili paket "Let za parove": 2x2 min leta
Vrijedi za 1-2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Paket "Poleti u visine": 6 min letenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

990.00kn