SB_960x395px_hr-podaljsanje2

SELECTBOX AKCIJA 1+1


Kako djeluje akcija? Kupnjom bilo kojeg poklon paketa iz programa SelectBox, dobivate dodatnu poklon karticu kategorije B, u iznosu od 185,00 kn besplatno! Ukoliko želite besplatnu karticu u paketu s vodičem i poklon ambalažom potrebno je podmiriti trošak poštarine (36,00 kn po dostavi). Za preuzimanje besplatne kartice registrirajte se na ovoj stranici putem obrasca.

 

UPUTE


  • Za registraciju sa svojim podacima, ispunite prazna polja na desnoj strani.
  • U polje „Kod s paketa“ upišite 12-znamenkasti EAN kod, koji ćete pronaći na zadnjoj strani ovitka kupljenog poklon paketa. Upisujete brojeve od oznake (21) na dalje.

Primjer:
ean-code-example_ok

  • U polja „Ime primatelja dodatne poklon kartice“ upišite podatke osobe, kojoj želite da pošaljemo poklon karticu. Polje ispunite ukoliko želite poklon karticu poslati na ime različito Vašemu, odnosno ukoliko karticu šaljete drugoj osobi.

Potvrdite opće uvjete i pravila Selectboxa te registrirajte se klikom na gumb „Pošalji“.


Akcije i popusti se ne zbrajaju. Akcija traje od 17.6. do 10.7., do ponoći. Vrijedi za pakete kupljene u vremenu trajanja akcije kod bilo kojeg ovlaštenog dobavljača SelectBox-a i na našoj web stranici. Kartice i paketi će biti poslani idući radni dan. Kupnjom i sudjelovanjem prihvaćate uvjete i odredbe objavljene na našoj web stranici. Ponuda vrijedi do isteka zaliha, odnosno ograničena je trajanjem ove akcije. Više informacija potražite na prodajnim mjestima ili na [email protected]
ili nazovite na broj 01/4572-288 svakim radnim danom od 09-17h.

REGISTRACIJA


Polja označena s * su obvezna.

 

Adresa primatelja dodatne poklon kartice (Ukoliko to niste Vi)