Izbor od više od 1800 doživljaja u jednom poklonu!

Poklon paketi SelectBox s poklon bonom nude jedinstveni poklon u kojem osoba kojoj je namijenjen paket može odabrati između više od 1800 različitih doživljaja s područja Hrvatske, Slovenije i Srbije. S 14 različitih paketa s područja turizma i putovanja, spa i wellness tretmana, sporta i rekreacije, adrenalinskih doživljaja te gurmanstva s odabranim restoranima po izboru Restaurant Cluba nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj. Ponuda se redovito ažurira stoga korisnike molimo da aktualnu ponudu i točan broj objekata u pojedinim kategorijama pogledaju na internetu. Ne zaboravite da kod nas slobodno prelazite između istih cjenovnih kategorija bez nadoplate.

U poklon paketima pronaći ćete opsežan vodič doživljaja koji uključuje doživljaje različitih cjenovnih kategorija. Odaberite među paketima od 185 do 1690 kuna koji nude čitav niz ekskluzivnih doživljaja. SelectBox poklon paketi su poklon za svakog i svaku prigodu.

Mreža kvalitetnih ponuda rezultat je partnerstva sa Select Club-om koji vam daje garanciju visoke kvalitete usluge naših partnera kao i sigurno te bezbrižno uživanje u odabranim doživljajima.

Kako djeluje?

kako-deluje

Kako do poklon paketa SelectBox?

Poklon pakete SelectBox s poklon bonom možete kupiti putem:

  1. prodajna mjesta
  2. telefonom: nazovite broj 01 4572-288 radnim danom od 9 do 17 sati i naručite

Pokloni savršen poklon s više od 1800 doživljaja!