Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Karting Arena Split

Najbolja indoor karting staza u Hrvatskoj

Oduvijek ste s guštom pratili Formulu 1 i sanjarili da postanete hrvatski F1 prvak? U Karting Areni Split imate priliku približiti se neostvarenim sanjarijama. Dođite po svoju dozu adrenalina i zabave na najbolju indoor karting stazu u Hrvatskoj. Ljubitelji brzine, adrenalina i vrhunske zabave ovdje će konačno pronaći kutak za sebe. Zaboravite na sve drugo, odvažite se i uživajte u pravoj adrenalinskoj avanturi za kojom već dugo tragate!
Vukovarska 207, 21000 Split
01 4572 288
Više o ponudi

Karting Arena Split nalazi se na 1. katu garaže trgovačkog centra City Center one Split u Vukovarskoj 207. Staza se prostire na nekoliko tisuća kvadratnih metara te broji preko 370 metara duljine s čak 16 uzbudljivih zavoja koji testiraju sposobnost svakog vozača. Staza je u potpunosti zaštićena i pod video nadzorom. Karting Arena Split posjeduje AMB MyLaps timing sustav za mjerenje vremena, posebno izrađen za precizno mjerenje vremena, kako za profesionalne, tako i za rekreativne utrke. Svako je vozilo opremljeno transponderom koji precizno javlja svako vaše vrijeme, koje se prikazuje na zaslonu na stazi i na zaslonima. Prilikom završetka svake vožnje sva vaša vremena objavljuju se na vašem Facebook profilu te na stranici na kojoj sami možete pratiti svoju statistiku.

U ponudi iz naših poklon-paketa isprobajte nezaboravnu karting vožnju bolidom ili grand prix. Pozovite svoje prijatelje ili obitelj i napravite vlastito malo natjecanje, zabavite se i uživajte u kartingu i stazi. Karting Arena Split trenutno u voznom parku ima 20 go-kartova kojima će posjetitelji moći postavljati rekorde staze. Karting je vrsta motorsportskih utrka malim automobilima različitih brzina, a vi to možete isprobati još danas te u sigurnim uvjetima pokazati svoje vozačke sposobnosti. Službeno osoblje objasnit će vam pravila staze i dati vam savjete za vožnju. Najprije ćete za zagrijavanje zajedno u dvostrukom go-kartu uživati u adrenalinskoj vožnji, a zatim možete svatko u svome vozilu napraviti utrku i pokazati tko je brži.

Uz redovnu ponudu, tvrtkama i grupama nude se organizirani karting događaji, kao što su cjelokupna organizacija programa i karting natjecanja te proglašenje pobjednika i podjela nagrada. Neke od dodatnih ponuda uključuju profesionalno snimanje, profesionalno fotografiranje, live prijenos na ZabavaTV-u i Facebook stranici, oglašavanje i promociju proizvoda za tvrtke. Dođite u Karting Arenu Split te se zabavite, pobijedite i uživajte u adrenalinskoj vožnji te postavite rekord staze.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 1 x vožnju karting bolidom (10 min) i člansku iskaznicu. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 x vožnju karting bolidom (15 min) i člansku iskaznicu. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 x grand prix + člansku iskaznicu, 2 kruga zagrijavanja, 4 min kvalifikacija i 10 min utrka. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi u 7. i 8. mjesecu.
  • Preporučujemo udobne tenisice i odjeću.
  • Upotreba kacige i zaštite za rebra je obavezna.
  • Nakon vožnje vozači su obavezni vratiti opremu na za to predviđeno mjesto.
  • Djeca mlađa od 15 godina ne smiju ulaziti na stazu bez dozvole roditelja i obaveznog nadzora službenog osoblja.
Bar-lokal
djeca
internet-link
klima
separe (vip)
sportski-centar
1 x vožnja karting bolidom, 10 min
Članska iskaznica
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi u 7. i 8. mjesecu

299.00Kn

1 x vožnja karting bolida, 15 min
Članska iskaznica
Vrijedi za 4 osobe
Ne vrijedi u 7. i 8. mjesecu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Grand Prix - 2 kruga zagrijavanja, 4 min kvalifikacija, 10 min utrka
Vrijedi za 4 osobe + članska iskaznica
Ne vrijedi u 7. i 8. mjesecu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se