Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.

Paintball klub Umag

Adrenalinska avantura i povrh svega vrhunska zabava

Pobjegnite na trenutak od svakodnevnih obaveza te obnovite duh željan pustolovine i zabave. Jednom kada adrenalin poraste, ne preostaje vam ništa drugo nego prepustiti se užitku igranja paintballa. Nezaboravan adrenalinski doživljaj koji vam pruža paintball upotpunit će vaše adrenalinsko iskustvo u svim pogledima. Zabava, smijeh, adrenalin i prijateljska atmosfera zasigurno su dovoljan razlog da se odvažite te sa svojim prijateljima uživate u nezaboravnim trenucima.
Šestog Svibnja 11, 52470 Umag
01 4572 288
Više o ponudi

Paintball je u zadnjih 15-20 godina postao najzanimljiviji ekstremni sport koji se igra u prirodnom okruženju i to diljem 40 zemalja cijeloga svijeta. To je sport u kojem se ravnopravno natječu žene i muškarci i u kojem životna dob igrača nije presudna. Psihička stabilnost i snaga igrača nisu toliko presudne koliko snalažljivost, taktika i odlučnost. Paintball je također sport koji izgrađuje karakter, a dokazana su i njegova terapeutska svojstva. Na trenutak pobjegnite od svakodnevnih obaveza i obnovite duh željan pustolovine i zabave uz Paintball klub Umag. Jednom kada adrenalin poraste, ne preostaje vam ništa drugo nego prepustiti se u uživanju igranja paintballa. Cilj igre je markerom pogoditi i označiti protivničkog igrača te ga time eliminirati iz igre, pa tako sve do posljednjeg igrača u protivničkom timu kako biste ostvarili pobjedu.

U ponudi iz naših poklon-paketa dobivate 200 ili 300 kuglica i kompletnu opremu za paintball u centru. Oprema se sastoji od puške Tippmann Custom 98 s komprimiranim zrakom, koja je posebno dizajnirana za paintball. Poluautomatski markeri su vrlo moderni i sinonim su trajnosti i kvalitete. Maska ima toplinska stakla koja sprječavaju zamagljivanje i potpuno štite lice, oči i uši. Kuglice su načinjene kao osjetljive želatinske kapsule s obojenom tekućinom. Punjenje kuglica je netoksično, vodoperivo i biorazgradivo. Možete birati između maskirne jakne, košulje i hlača, jednodijelnog maskirnog odijela, vojne zelene jakne, košulja, hlača ili vojnog kombinezona. Uz to dobivate rukavice s plastičnim oklopom, pokrivala za glavu i zaštitu za prsa.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate piće dobrodošlice, paintball, 200 kuglica i kompletnu opremu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate piće dobrodošlice, ručak + piće, paintball, 300 kuglica + kompletnu opremu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Savjetujemo da ponesete udobnu obuću.
lijepa priroda
sportski-centar
Piće dobrodošlice
Paintball, 200 kuglica
Kompletna oprema
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Piće dobrodošlice
Ručak + piće
Paintball, 300 kuglica + kompletna oprema
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Pretplatite se