Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Paintball Klub Umag

Adrenalinska avantura i povrh svega vrhunska zabava

Pobjegnite na trenutak od svakodnevnih obaveza i obnovite duh željan pustolovine i zabave. Jednom kada adrenalin poraste, ne preostaje Vam ništa drugo nego prepustiti se užitku igranja paintballa. Nezaboravan adrenalinski doživljaj koji Vam pruža paintball upotpuniti će Vaše adrenalinsko iskustvo u svim pogledima. Zabava, smijeh, adrenalin i prijateljska atmosfera zasigurno su dovoljan razlog da se odvažite i sa svojim prijateljima uživate u nezaboravnim trenucima.
Šestog Svibnja 11, 52470 Umag
091/5107-049
Više o ponudi

Paintball je u zadnjih 15-20 godina najzanimljiviji ekstremni sport koji se igra u prirodnom okruženju i to diljem 40 zemalja cijeloga svijeta. To je sport gdje se ravnopravno natječu žene i muškarci i gdje životna dob igrača nije presudna. Psihička stabilnost i snaga igrača nisu toliko presudne koliko snalažljivost, taktika i odlučnost. Paintball je također sport koji izgrađuje karakter, a dokazana su i njegova terapeutska svojstva. Na trenutak pobjegnite od svakodnevnih obaveza i obnovite duh željan pustolovine i zabave. Jednom kad adrenalin poraste, ne preostaje vam ništa nego se prepustiti uživanju igranja paintballa-a. Cilj igre je markerom pogoditi označiti protivničkog igrača i time ga eliminirati iz igre, pa tako sve do posljednjeg igrača u protivničkom timu kako bi ostvarili pobjedu.

U ponudi iz naših poklon paketa dobivate 200 ili 300 kuglica i kompletnu opremu za paintball u centru.Oprema se sastoji od puške Tippmann Custom 98 s komprimiranim zrakom, koja je posebno dizajnirana za pintball. Poluautomatski markeri su vrlo moderni i sinonim su trajnosti i kvalitete. Maska ima toplinska stakla koja sprječavaju zamagljivanje i potpuno štite lice, oči i uši. Kuglice su načinjene kao osjetljive želatinske kapsule s obojenom tekućinom. Punjenje kuglica je netoksičano, vodoperivo i biorazgradivo. Možete birati između

maskirne jakne, košulje i hlača, jednopdjelnog maskirnog odijela, vojne zelene jakne, košulja, hlača, ili vojnog kombinezona. Uz to dobivate rukavice s plastičnom oklopu, pokrivala za glavu i zaštitu za prsa.

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu „Sport i rekreacija“ dobivate piće dobrodošlice, paintball, 200 kuglica i kompletna oprema. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu „Sport i zabava “ dobivate piće dobrodošlice, ručak + piće, paintball, 300 kuglica + kompletna oprema. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Dodatne upute

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Savjetujemo da ponesete udobnu obuću.

 

lepa-narava
parkirišče
sportski-centar
Piće dobrodošlice
Paintball, 200 kuglica
Kompletna oprema
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00kn

Piće dobrodošlice,
Ručak+ piće
Paintball, 300 kuglica+kompletna oprema
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Pretplatite se