Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner
Premium partner

Bliss Institut, Zagreb

Obnova kože s najboljim od kozmetike

Posjetite jedan od najprestižnijih centara za ljepote te se prepustite rukama stručnjaka s vašim najdražima nakon napornog dana i dopustite da vaše tijelo ponovno uspostavi ravnotežu. Osim profesionalne usluge, osoblje Bliss Instituta nudi vam i korisne savjete o njezi različitih tipova kože te različite tipove masaža. Premium i kvalitetne usluge kozmetičkih stručnjaka nesumljivo će vas pomladiti i nedvojbenu iznova privući u ovu oazu mira i opuštanja.
Ilica 15, 10000 Zagreb
01 4831 541
Više o ponudi

Centar za njegu lica i tijela, Bliss Institut, nalazi se u samom središtu Zagreba i slovi za jedan od najboljih centara za terapiju kože koji nude kvalitetne tretmane. Kombinacijom luksuznih tretmana i kvalitetnog, stručnog osoblja stvaraju idealnu oazu mira i regenreacije za vašu kožu s kojom ne možete promašiti. Bliss Institut jedan je od pet najprestižnijih svjetskih centara za ljepotu, a osim u Zagrebu, nalaze se i u Rimu, Parizu, New Yorku i Londonu.

U našoj ponudi možete birati između privatnog spa opuštanja i parcijalne masaže ili friends spa paketa i sportske masaže u dvoje za one koji žele vrijeme opuštanja provesti uz svoje najdraže. Priuštite si vrhunsko opuštanje u luksuznom okruženju i učinite nešto na čemu će vam cijelo tijelo biti zahvalno.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate Spa zonu od 60 min te Bliss aroma parcijalnu masažu od 30 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate friends paket Spa s privatnom Spa zonom od 180 min. Ponuda vrijedi za 2 do 4 osobe.
  • U poklon paketu »Harmonija ljepote« dobivate Spa zonu od 60 min te sportusku masažu za od 50 min. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:.

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • U slučaju posjeta bazenu ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Rezervaciju paketa je potrebno napraviti 4 dana prije dolaska.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
jacuzzi
masaža
parking
plivanje
sauna
vip separe
wellness
Spa zona 60 min
Bliss aroma parcijalna masaža 30 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Friends paket: privatna Spa zona 180 min
Vrijedi za 2 - 4 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Spa zona 60 min
Sportska masaža za dvoje 50 min
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

Pretplatite se