Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Body building klub Zagreb

Uz vježbu i pravilnu prehranu do snova

Ako ste odlučili promijeniti tijelo i dovesti se u zavidnu kondiciju, ovo je mjesto za vas. U samom središtu Zagreba već vam tri desetljeća nude individualni pristup i najveće stručnjake. Body building klub Zagreb pruža vam originalan sustav treninga s osobnim trenerom i savjetima nutricionista u svakoj životnoj dobi. Nakon uvida u vaše početno stanje, osobni trener će vam izraditi program treninga i prehrane te vas pratiti tijekom cijelog procesa. Više nemate izgovora!
Petrinjska 73, 10000 Zagreb
01 4841 219
Više o ponudi

Fitness centar Zagreb nalazi se u samom centru Zagreba, a osim fitnessa nudi i bodybuilding u sklopu Body building kluba Zagreb. Već 27 godina svakom članu pruža individualni pristup, a jedinstvenost kluba su stalna prisutnost stručnog tima i konstantni nadzor vježbanja. Teretana je opremljena kvalitetnim spravama, klupama i slobodnim utezima i dostupna je profesionalcima, ali i rekreativcima. U Body building klubu Zagreb nude vam stručnu pomoć prilikom vježbanja u bilo kojoj životnoj dobi ili u slučaju ozljede. Nakon uvida u vaše početno stanje, zadatak osobnog trenera je da izradi program treninga i prehrane te da vas prati tijekom cijelog procesa. On vas također motivira i pokušava izvući maksimum iz vas, bez bolnih i štetnih posljedica.

U ponudi iz našeg poklon-paketa imate priliku 1 mjesec neograničeno vježbati uz originalan sustav treninga s osobnim trenerom i nutricionistom. Pored naše ponude, možete isprobati razne rekreacijske ili rehabilitacijske programe, pripremiti se za različita sportska natjecanja i slično. Oblikujte svoje tijelo i osjetite snagu volje!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate 1 mjesec neograničenog vježbanja u Body building klubu Zagreb, privatnog trenera i besplatne savjete nutricionista. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Savjetujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Sa sobom ponesite ručnik i vodu.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 sata prije dolaska u centar.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
fitness
klima
sportski centar
wi-fi
1 mjesec neograničenog vježbanja
Privatni trener i besplatni savjeti nutricionista
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se