Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Premium partner

Boutique Hotel Scala d'Oro, Vodice

Jedinstveni doživljaj u modernom i luksuznom hotelu

Moderni i dizajnerski Boutique Hotel Scala d'Oro u Vodicama otvoren je 2018. godine i predviđen za rad kroz cijelu godinu. Svojim gostima nudi nezaboravno iskustvo i jedinstveni doživljaj, od vrhunskog restorana i wellness prostora do bazena i jacuzzija, koji su smješteni na vrhu zgrade. Zaputite se stoga u Vodice i priuštite si luksuz koji zaslužujete!
Lasan Ante Kalabera 22, 22211 Vodice
01 4572 288
Više o ponudi

Boutique Hotel Scala dOro smješten je u blizini centra grada i plaže u Vodicama. Nalazi se nedaleko Šibenika, najstarijega samorodnog hrvatskog grada na Jadranu, poznatog po bogatoj srednjovjekovnoj baštini i katedrali Sv. Jakova. Na manje od sat vremena od Boutique Hotela Scala dOro su i Split, Zadar te neki od najljepših nacionalnih parkova hrvatske obale, pa ćete svoj boravak u hotelu u Vodicama moći obogatiti posjetima raznim poznatim hrvatskim gradovima, znamenitostima i prirodnim ljepotama.

Hotel raspolaže s 27 luksuznih soba opremljenih najnovijom tehnologijom pametnih soba. Gostima su također dostupni besplatno parkiranje i besplatni Wi-Fi na javnim prostorima.

Posjetitelji mogu uživati u sezonskom otvorenom bazenu na vrhu zgrade, baru s prekrasnim pogledom na arhipelag i Vodice te vrtu. U hotelu su dostupni i hidromasažna kada, saune i unutarnji bazen te individualizirani tretmani lica. U samim Vodicama i okolici moguće je upustiti se u aktivnosti poput biciklizma.

Ako želite uistinu jedinstven i moderan doživljaj, za svoj odmor odaberite luksuzni Boutique Hotel Scala dOro u Vodicama!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Turizam dobivate 1 x noćenje s doručkom u Standard sobi te korištenje spa zone, bazena i jacuzzija. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1 x noćenje s doručkom u Superior sobi te korištenje spa zone, bazena i jacuzzija. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 1 x noćenje s doručkom u Family sobi te korištenje spa zone, bazena i jacuzzija. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2 x noćenje s doručkom u Standard sobi te korištenje spa zone, bazena i jacuzzija. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 01.07. do 01.09.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
apartmani
hotel
jacuzzi
klima
restoran
terasa
vanjski bazen
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u Superior sobi
Korištenje spa zone, bazena i jacuzzija
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi od 01.07. do 01.09.

989.00Kn

1 x noćenje s doručkom u Family sobi
Korištenje spa zone, bazena i jacuzzija
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi od 01.07. do 01.09.

1,690.00Kn

2 x noćenje s doručkom u Standard sobi
Korištenje spa zone, bazena i jacuzzija
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi od 01.07. do 01.09.

1,690.00Kn

Pretplatite se