Smart partner

Country House Stara Kapela

Nezaboravno opuštanje u prirodi i autentičnom slavonskom ugođaju

Uživajte u autentičnome slavonskom doživljaju u agroturističkoj ponudi koju pruža Country House Stara Kapela. Šarmantni i autohtoni apartmani te ostali objekti smješteni u prekrasnom prirodnom okruženju uvući će vas u bajkovitu priču ovoga kraja u kojoj ćete se poželjeti zadržati!
Stara kapela 2, 35410, Stara Kapela, Hrvatska
00385 98 337 757
Više o ponudi

Country House Stara Kapela savršeno je mjesto za boravak i uživanje u prirodi – sa svim pogodnostima moderna i udobna smještaja. Pomno dizajnirane i uređene smještajne jedinice pružit će vam nužan komfor, ali i predah od gradske strke i užurbana suvremena života. Zahvaljujući čarobnome ugođaju i ambijentu koji podsjeća na neka mirnija vremena, osjećat ćete se kao da ste zakoračili u neki drugi svijet. Opuštajte se na terasama, uživajte u prelijepom vrtu ili se zaputite u šetnju!

U sklopu objekta nalazi se roštilj, spreman za pravljenje pravih gurmanskih delicija, a objekt nudi i dostavu namirnica. Nema boljega od roštilja i dobre hrane u prekrasnoj prirodi i okruženju kakvo nudi Country House Stara Kapela! Gosti se također mogu opuštati i u baru.

Ovo je područje poznato po biciklizmu, planinarenju i drugim sportskim aktivnostima, pa je gostima na raspolaganju i besplatno korištenje bicikala. Dostupno je i besplatno privatno parkiralište, a ovaj je objekt naklonjen i kućnim ljubimcima. Pripremite se stoga za opuštanje života, povedite i svoje ljubimce te se zaputite u Country House Staru Kapelu – bit će to odmor koji nećete zaboraviti!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice i 1 x noćenje s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice, 2 x noćenje i 2 x butelju vrhunskog vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
apartmani
Bar-lokal
biciklistička-staza
hotel
internet
kafić
klima
kućni ljubimci
lijepa priroda
planinarenje
prenoćište
roštilj
terasa
wi-fi
Žar
Piće dobrodošlice
1 x noćenje s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Piće dobrodošlice
2 x noćenje
2 x butelja vrhunskog vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se