Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Degustacija u Panorami Degustacija u Panorami Degustacija u Panorami Degustacija u Panorami Degustacija u Panorami Degustacija u Panorami Degustacija u Panorami Degustacija u Panorami Degustacija u Panorami

Degustacija u Panorami Stara pošta

Izvrsna vina i ukusni zalogaji s prekrasnim pogledom

Stara pošta Panorama smještena je u jednoj od najzanimljivijih kranjskih zgrada koju je u prošlosti već nekoliko puta posjećivao France Prešeren. To je urbana džungla, koja svakodnevno poslužuje goste dobrom kavom i pruža im najljepši pogled na stari grad. Pored raznovrsnih pića i pića, ponuda uključuje deserte i torte, a ono što im je cilj je što je moguće bliža suradnja s lokalnim proizvođačima.
Koroška cesta 2, 4000 Kranj, Slovenija
+386 040 880 464
Više o ponudi

Panorama Stara pošta smještena je u jednoj od najzanimljivijih kranjskih zgrada, koja ima status kulturnog spomenika, a u prošlosti ju je više puta posjećivao France Prešeren. To je urbana džungla koja svojim gostima pruža prekrasan ambijent uz dašak nostalgije. Svakodnevno vas časte dobrom kavom i nude najljepši pogled na stari dio Kranja.

Cjelokupni ambijent restorana poseban je i jedinstven. Gosti mogu birati između različitih sjedala, fotelja i sofe, a osjećaj doma nadopunjuje kamin. Izvana postoji terasa s pogledom na Kranj. Na otvaranju je Staroj Pošti dodano ime Panorama jer se gosti mogu družiti uz piće te uživati ​​u pogledu na staru gradsku jezgru i šire. Kroz dan se u kafiću okupljaju sve generacije, a navečer je red na glazbenu zabavu. Uz mnoštvo pića i slastica u ponudi se nalaze i desertni tapasi. Panorama nastoji što je više moguće surađivati ​​s lokalnim proizvođačima, uključujući Andrejevu kuhinju, Stirnove sokove, Monterosso ulja i vina, Atimo vina i Kozelj – kuću dobrih vina.

U našim paketima možete birati između ponude raznih vina i obroka za dvoje. Provedite romantičnu večer u ugodnoj atmosferi i pratnji vrhunskih vina.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate “Malu priču o Monterossu” (2x pjenušavo vino, 2x malvazija, 2x Nerone, ploča Monterosso).
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate “Veliku priču o Monterossu” (boca malvazije, 2x pjenušavo vino, plata sireva).
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate “Crvenu poeziju” (tapas tris, 2x tatarski odrezak, 2 boce vina).
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate “Bijelu poeziju” (tapas tris, plata Panorama, platu Monterosso, 2 boce vina).

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati unaprijed.

 

Bar-lokal
panorama
terasa
vinska karta
wi-fi
Istarska priča (2x pjenušavo vino, 2x malvazija, 2x Nerone, 1x panoramski narezak)
Potrebna je rezervacija

29,99225,96Kn

Talijanska bajka (Pizzeta Prosciutto in Toscana, Chianti Piccino 0,75l)
Potrebna je rezervacija

44,99338,98Kn

Druženje nad krovovima Kranja (Modra Frankinja Prestige 0,75l, Pizzete Prosciutto, Di Carne in Toscana, 4x penina Monteclassico 0,1l)
Potrebna je rezervacija

64,99489,67Kn

"Crvena poezija" (Panoramski narezak, Cabernet sauvignon Colja 0,75l, Pizzeta in Pizzeta Toscana, Chianti Piccini 0,75l)
Potrebna je rezervacija

89,99678,03Kn

Talijanska bajka (Pizzeta Prosciutto in Toscana, Chianti Piccino 0,75l)
Potrebna je rezervacija

44,99338,98Kn

Pretplatite se