Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Kuća vina Joannes Protner

Duga tradicija i vrhunska vina Joannes Protner

Krenite putevima vinskih cesta te uživajte u čarobnom ambijentu mariborske kuće koja će Vas vratiti u minula vremena i degustirajte vina uz društvo domaćina i priču o uzgoju vinove loze i stvaranju vina. Pored odabranih sorti suhih, polusuhih i polu-slatkih vina, pjenušaca, sofisticiranih crnih vina i rosé-a, poslužuju Vas domaćim specijalitetima kao što su domaće meso s masti, domaće paštete, sir s bučinim uljem i još mnogo toga.
Vodole 34, 2229 Malečnik
02/ 473 21 01
Više o ponudi

Kuća Joannes Protner jedno od većih obiteljskih gospodarstava koja se bave vinogradarstvom i turističkom aktivnošću. Smještena je samo nekoliko kilometara od Maribora na mariborskoj vinskoj cesti, odakle se prostire prekrasan pogled na dolinu rijeke Drave i Pohorja s poznatim skijalištima. Vina se uzgajaju na 9 hektara vinograda. Joannes Protner također ima vrhunsku vinariju koja je otvorena 1996. godine te 200 godina star vinski podrum koji je proširen 1999. godine i opremljen suvremenom vinarskom opremom. Stari dio podruma sada služi kao mjesto za degustacije vina. Joannes vina sazrijevaju u hrastovim bačvama najmanje 6 mjeseci, a neka od njih idu na tržište tek nakon dvije godine (rizling, chardonnay, pinotnoir). Ostala vina dozrijevaju u spremnicima od nehrđajućeg čelika te su na tržištu za 6 mjeseci (sauvignon blanc, pinot sivi, muškat).

Degustacija vina lijep je dar za mnoge prilike, kao pažnja prema kolegi ili poznaniku, dar za rođendan, godišnjicu, Božić ili Novu godinu. U vinskim podrumima razvile su se mnoge ljubavi, stoga je paket Avantura okusa predivan romantičan dar.

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu „Avantura okusa“ dobivate 2×5 čaša (bijelog i crvenog ) vina s tanjurom mesa i sira.

Dodatne upute

  • Ponuda se mora ezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom.
    • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
    • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.

 

djeca
restoran
Žar
2x 5 čaša (bijelog i crvenog) s tanjurom mesa i sira
Potrebna rezervacija 1 dan unaprijed- telefonski

185.00kn

Pretplatite se