Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Kuća vina Kuća vina Kuća vina Kuća vina Kuća vina Kuća vina

Kuća vina Joannes Protner

Duga tradicija i vrhunska vina Joannes Protner

Krenite putovima vinskih cesta i uživajte u čarobnom ambijentu mariborske kuće koja će vas vratiti u minula vremena. Degustirajte vina uz društvo domaćina te priču o uzgoju vinove loze i stvaranju vina. Pored odabranih sorti suhih, polusuhih i poluslatkih vina, pjenušaca, sofisticiranih crnih vina i roséa, poslužuju vas domaćim specijalitetima kao što su domaće meso s masti, domaće paštete, sir s bučinim uljem i još mnogo toga.
Vodole 34, 2229 Malečnik
02/ 473 21 01
Više o ponudi

Kuća Joannes Protner jedno je od većih obiteljskih gospodarstava koja se bave vinogradarstvom i turističkom aktivnošću. Smještena je samo nekoliko kilometara od Maribora, na mariborskoj vinskoj cesti, odakle se prostire prekrasan pogled na dolinu rijeke Drave i Pohorja s poznatim skijalištima. Vina se uzgajaju na 9 hektara vinograda. Joannes Protner također ima vrhunsku vinariju koja je otvorena 1996. godine te 200 godina star vinski podrum, koji je proširen 1999. godine i opremljen suvremenom vinarskom opremom. Stari dio podruma sada služi kao mjesto za degustacije vina. Joannes vina sazrijevaju u hrastovim bačvama najmanje 6 mjeseci, a neka od njih idu na tržište tek nakon dvije godine (rizling, chardonnay, pinot noir). Ostala vina dozrijevaju u spremnicima od nehrđajućeg čelika te su na tržištu za 6 mjeseci (sauvignon blanc, pinot sivi, muškat).

Degustacija vina lijep je dar za mnoge prilike, kao pažnja prema kolegi ili poznaniku, dar za rođendan, godišnjicu, Božić ili Novu godinu. U vinskim podrumima razvile su se mnoge ljubavi, stoga je paket Avantura okusa predivan romantični dar.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 2 x 5 čaša (bijelog i crvenog) vina s tanjurom mesa i sira. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • u poklon-paketu Gurmanski stol dobivate 2 x 5 čaša (bijelog i crvenog) vina + domaći narezak + butelja vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • u poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate 4 x 5 čaša (bijelog i crvenog) vina + domaći narezak + 2 butelje vina. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

  Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom.
    • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
    • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
djeca
restoran
Žar
2 x 5 čaša vina (bijelog i crvenog) s tanjurom mesa i sira
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

29,99225,96Kn

2 x 5 čaša vina (bijelog i crvenog) + domaći narezak + butelja vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

64,99489,67Kn

4 x 5 čaša vina (bijelog i crvenog) + domaći narezak + 2 butelje vina Vrijedi za 4 osobe Rezervacija 1 dan unaprijed
Pretplatite se