Vrijeme isporuke je do 3 radna dana od dana slanja.
--

Restoran Barbati, Pag

Spoj mediteransko-kontinentalne kuhinje i vina

Između zaigrane Novalje i smirene Metajne, uz samu obalu paškog zaljeva, u malom mjestu Vidalići smješteni su apartmani Barbati, u kojima se nalazi istoimeni restoran. Mjesto je to u kojem ćete objedovati na otvorenom, samo nekoliko koraka od Paškog zaljeva, dok uživate u laganom povjetarcu, slušajući zvukove valova i gledajući čisto Jadransko more. Ugodan ambijent omotan svježom bjelinom i bojom lavande savršeno je mjesto odmora na otoku Pagu!
Vidalići 39, 53296 Zubovići
091/1211-223
Više o ponudi

Restoran Barbati smješten je u malom naselju Vidalići, samo 5 km udaljenom od Novalje i nekoliko minuta od najljepših paških plaža, uključujući svjetski poznatu plažu Zrće. Objedujte na otvorenom, samo nekoliko koraka od Paškog zaljeva, dok uživate u laganom povjetarcu, slušajući zvukove valova i gledajući čisto Jadransko more. Istražite hrvatsku mediteransko-kontinentalnu kuhinju i domaće vino. Svaki dan za vas kreiraju poseban, neodoljiv dnevni jelovnik. Jaki espresso ili kremasti cappuccino ujutro, hladno točeno pivo koje će vas čekati nakon što izađete iz mora u popodnevnim satima ili koktel pod zvjezdanim nebom uvečer – bar Barbati ima sve to.

Ugodan ambijent omotan svježom bjelinom i bojom lavande bit će vaš omiljeni restoran i mjesto odmora na otoku Pagu u vrućim ljetnim danima.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između ručka ili večere za dvoje u 4 ili 5 sljedova. U restoranu Barbati uživaju mnogi svjetski poznati DJ-i sa Zrća tijekom svoga boravka u Novalji. Osim u ribljim i mesnim jelima, uživajte i u pizzama iz krušne peći te vegetarijanskim jelima.

Pored naše ponude, apartmani Barbati smješteni su samo nekoliko koraka od šljunčane plaže i idealni su za obiteljski odmor uz bazen, dok su plaža i dječje igralište samo nekoliko koraka udaljeni. Kada uđete u prostor recepcije, dočekat će vas pogled na paški zaljev koji se proteže kroz prostoriju, a ako želite društvo ili se samo opustiti na suncu, iskoristite obasjanu terasu za sunčanje uz bazen ili se spustite na ležaljke uz plažu. Bazen ima providni pokrov kako biste i tada mogli uživati u opuštajućem kupanju. Parkirno mjesto, kao i korištenje bazena, saune i fitnessa su besplatni. Tijekom boravka u apartmanima Barbati istražite otok besplatnim biciklima. U malom spa odjeljku možete se opustiti tijekom masaže lokalnim mješavinama eteričnih ulja, njege lica ili tijela. Tijekom boravka u apartmanima Barbati možete unajmiti skutere ili quadove.

U blizini su neke od najljepših paških plaža i nacionalnih parkova Hrvatske koji oduzimaju dah, a opet je dovoljno daleko od gradske buke i svjetala. S terase apartmana Barbati pruža se pogled na zvjezdano nebo, Mliječni put i odsjaj mjeseca na Jadranskom moru.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice + 1 x ručak ili večeru u 4 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, 1 x večeru u 5 sljedova + bocu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 10. do 5. mjeseca i kada je objekt zatvoren.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
plaža
restoran
terasa
vinska karta
Žar
Piće dobrodošlice
1 x ručak ili večera u 4 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 10. do 5. mjeseca (objekt zatvoren)
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
1 x večera u 5 sljedova + boca vina
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 10. do 5. mjeseca (objekt zatvoren)
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se