Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Restoran Le Batat, Sveti Martin na Muri

Svijet pun zdravih užitaka i ukusnih jela od batata

Le Batat mjesto je na kojem izvrsni gastronomski stručnjaci žele prezentirati ono najbolje. Ovdje se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Namirnica bogata vitaminima i visokim energetskim potencijalom, batat, svojim slatkastim okusom čini svako jelo posebno. Svojim gostima spravljaju isključivo zdrava jela pripremljena od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog, recept za najbolji doživljaj.
Grkaveščak ul. bb,40313 Sveti Martin na Muri
040/315-005
Više o ponudi

Restoran LeBatat je mjesto na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Zdrava jela pripremljena su od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog recept za najbolji doživljaj. To je LeBatat mjesto na kojem izvrsni gastronomski stručnjaci žele prezentirati ono najbolje. Rudolf Steiner, čije nasljeđe i učenja implementiraju u raznim aspektima poslovanja svijeta zdravih užitaka, je otac biodinamičke proizvodnje u svojim radovima pisao o Dioscorea Batatas ili Korijenu svijetlosti.  Korijen mudrosti kao gomoljasta biljka suštinski slična Batatu, nosi snažnu poruku: iznimno je važna za prijenos misaonih akcija u djela. Healthy dining restoran LeBatat  mjesto je zdravih i ukusnih jela.

 

Ponuda jela temeljena na još neistraženoj namirnici na kulinarskoj sceni Hrvatske, batatu. Namirnici bogatoj vitaminima i visokim energetskim potencijalom, a koja je ujedno i izvrsna za zdravlje ljudi. Izgledom sličan krumpiru ili repi, ovaj pomalo brašnasti gomolj okarakteriziran je slatkim okusom, koji svako jelo čini posebno ukusnim. Uživajte u vrhunskoj večeri od 3 slijeda te meniju iznenađenja. Jelovnik upotpunjuju i jela pripremljena od mesa lokalnog podrijetla, kao i poznata međimurska riba smuđ, koja u kombinaciji s bučinim košticama u svakoj osobi budi neke nove, do sad neistražene doživljaje.
Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu „Stol za dvoje“ dobivate večeru od 3 slijeda, meni iznenađenja i čašu vina uz glavno jelo.  Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

 

parkirišče
restavracija
terasa
vinska karta
Žar
Večera od 3 slijeda ‘Meni iznenađenja’
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Pretplatite se