Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Premium partner

Restoran Le Batat, Sveti Martin na Muri

Svijet pun zdravih užitaka i ukusnih jela od batata

Le Batat mjesto je na kojem izvrsni gastronomski stručnjaci žele prezentirati ono najbolje. Ovdje se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Namirnica bogata vitaminima i visokim energetskim potencijalom, batat, svojim slatkastim okusom čini svako jelo posebnim. Svojim gostima spravljaju isključivo zdrava jela pripremljena od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog recept za najbolji doživljaj.
Izvorska 3, 40313 Sveti Martin na Muri
040 371 111
Više o ponudi

Restoran Le Batat mjesto je na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Zdrava jela pripremljena su od lokalnih namirnica, a upravo je kombinacija lokalnog i zdravog recept za najbolji doživljaj. To je Le Batat – mjesto na kojem izvrsni gastronomski stručnjaci žele prezentirati ono najbolje. Rudolf Steiner, čije nasljeđe i učenja implementiraju u raznim aspektima poslovanja svijeta zdravih užitaka, otac je biodinamičke proizvodnje i u svojim je radovima pisao o Korijenu svjetlosti (Dioscorea batatas). Korijen mudrosti kao gomoljasta biljka suštinski slična batatu nosi snažnu poruku: iznimno je važna za prijenos misaonih akcija u djela. Healthy dining restoran Le Batat mjesto je zdravih i ukusnih jela!

Ponuda jela temelji se na namirnici koja je još neistražena na kulinarskoj sceni Hrvatske – batatu. Riječ je o namirnici bogatoj vitaminima i visokim energetskim potencijalom koja je ujedno izvrsna za zdravlje ljudi. Izgledom sličan krumpiru ili repi, ovaj pomalo brašnasti gomolj okarakteriziran je slatkim okusom, koji svako jelo čini posebno ukusnim. Uživajte u vrhunskoj večeri od 3 slijeda – meniju iznenađenja! Jelovnik upotpunjuju jela pripremljena od mesa lokalnog podrijetla, kao i poznata međimurska riba smuđ, koja u kombinaciji s bučinim košticama u svakoj osobi budi neke nove, dotad neistražene doživljaje.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate večeru od 3 slijeda (meni iznenađenja) i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Molimo da prethodno provjerite meni.
djeca
klima
parking
restoran
romantično
terasa
vinska karta
Žar
Večera u 3 slijeda po izboru Chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn

Pretplatite se