Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Kozmetički salon Clarita

Ljepota i zdravlje za kvalitetan i potpun život

Kozmetički salon Clarita specijalizirani je visokokvalitetni centar za njegu i ljepotu lica i tijela te očuvanje zdravlja. Svojim će korisnicima ponuditi ekskluzivan, individualan i moderan pristup. Uz stručno osoblje, njega i tretmani jamče Vam maksimalne rezultate. Clarita Vam nudi niz specijalnih HIGH CARE tretmana za njegu lica i tijela, veliki broj kvalitetnih preparata, manikuru, pedikuru, depilaciju, šminkanje i masaže.
Garešnička 29, 10000 Zagreb
01/2910-025
Više o ponudi

Kozmetički salon Clarita je specijalizirani HIGH CARE centar za njegu i ljepotu lica i tijela te očuvanje zdravlja. U specijaliziranim tretmanima za njegu koriste se zaštićene metode i aparati poznate tvrtke Weyergans. Klijentima je osiguran eksluzivan, individualan i moderan pristup. Njega i tretmani izvedeni su uz stručnu osobu, te kao takvi jamče uspjeh.

Osvježite svoj izgled uz pomoć stručnjaka i uživajte u ljepoti svoga tijela.

U ponudi se nalaze i anticelulitni tretmani koje se izvode kombiniranjem specijaliziranih uređaja i vrhunskih High Care preparata. Godine rada i istraživanja su garancija visoke kvalitete i maksimalne efikasnosti.

Kroz godine rada stručnjaci Clarita kozmetičkog salona uspješno  se nose  s problematičnom kožom , kožom na kojoj su vidljve strije, ožiljci, akne i masne nakupine. No tu naša znanja i vještine ne staju.  Reduciraju i uklanjaju vrećice pod očima, Vaše noge čine lakšima, te poboljšavaju perifernu prokrvljenost. Kozmetički tretmani nisu rezervirani samo za žene te u svojoj ponudi Clarita nudi  smanjivanje  “pivskog trbuha” i samnjivanje i učvršćivanje podbradka za oba spola.

Uz tretmane ultrazvukom pospješite metabolizam svojih stanica i učinite svoju kožu glađom , zategnutijom i čvršćom. Odlični rezultati postižu se  pri regeneraciji kože lica, prsa i cijelog tijela.

 

Posjetite kozmetički salon Clarita i počastite se vrhunskom njegom.

klima
masaža
parkirišče
savna
solarij
wellness
wi-fi
Dermobrazija lica
Masaža lica
Vrijedi za 1 osobu
Rezevacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Infuzija kisikom
Masaža lica
Vrijedi za 1 osobu
Rezevacija 3 dana unaprijed

299.00kn

3x ACM
3x Elektrostimulacija tijela
3x Diodni Lipolaser 30 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezevacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Kriolipoliza – zamrzavanje masnih naslaga 60 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezevacija 3 dana unaprijed

989.00kn

Pretplatite se