Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Legionar Gym

Osjetite timski duh i vodite brigu o zdravom tijelu

Legionary Gym nalazi se u Ljubljani i nudi funkcionalne treninge, crossfit i trening boksa. Imate mogućnost uključiti se u funkcionalne vježbe, vježbe u malim grupama, vježbe za djecu i starije osobe. Treninzi se provode pod stručnim nadzorom iskusnih trenera. Vježbe će vam podići rad srca i pružiti vam snagu, izdržljivost i koordinaciju. Osjetite timski duh, učinite nešto za svoje zdravlje i dobrobit. Sigurni smo da ćete pronaći trening koji najbolje radi za vas.
Cesta na Brdo 85, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386 031 220 905
Više o ponudi

Legionar Gym nalazi se u Ljubljani i nudi vam funkcionalne treninge, crossfit i trening boksa. Treninzi se provode u skupinama do 12 polaznika i pod stručnim nadzorom iskusnih trenera. Isprobajte vježbu koja vam najbolje odgovara, a možete birati između treninga koji će pojačati vaš puls i koordinaciju, pružiti vam snagu i izdržljivost.

Ako niste upoznati s funkcionalnim vježbama, možete pohađati tečaj s osobnim trenerom koji će vas pravilno upoznati s vježbom i precizno upoznati s funkcionalnim vježbama.

Također možete birati između različitih vođenih vježbi. Nude Legionar Bodyguard vježbanje – sam naziv govori da se u treningu koriste naš najvažniji rekvizit, naše tijelo. To je holistički trening gdje se fokusiramo na jačanje mišića koje nažalost često volimo zaboraviti (teško pristupačni, duboki mišići). Legionar pulse trening funkcionalna je vježba koja se sastoji od različitih pomagala i vježbi s vlastitom težinom. Legionar power mješavina je dizanja utega, gimnastike i atletike. Legionar Crossboks je, međutim, vježba koja poboljšava fizičku kondiciju mješavinom boksa i funkcionalne vježbe.

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate 1x posjet funkcionalnoj dvorani (vježbanje). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate ispitivanje tjelesne kondicije i savjetovanje s trenerom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate trening vođenih vježbi (2 sata) + mjesečna neograničena vježba. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije kozmetičkih tretmana.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ne zaboravite ponijeti kupaće kostime i ručnike ako planirate posjećivati bazene.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
djeca
fitness
klima
sportski centar
1x posjet funkcionalnoj dvorani (vježbanje)
Rezervacija 1 dan unaprijed putem telefona ili e-maila
Vrijedi za 1 osobu

29,99225,96Kn

Ispitivanje tjelesne kondicije i savjetovanje s trenerom
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed putem telefona ili e-maila

44,99338,98Kn

Trening vođenih vježbi (2 sata)
Mjesečna neograničena vježba
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed putem telefona ili e-maila

89,99678,03Kn

Pretplatite se