Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Metropolis SPA

Kompletna njega lica i tijela

Prepustite se iskusnim rukama masera u Metropolis Spa centru koji će vam osigurati osjetilno iskustvo i pomoći da eliminirate bol u cijelom tijelu. Odlučite se za njegu lica ili bilo koju od ostalih usluga za njegu lica, noktiju, nogu i tijela. Omogućite si anticelulitne tretmane, solnu terapiju ili tamnjenje u solariju. U isto vrijeme možete uživati u privatnom spa koji nudi dvije vrste sauna, kupku s mjehurićima i potpunu intimu.
Steletova cesta 25, 1241 Kamnik, Slovenija
00386 1831-1144
Više o ponudi

Metropolis SPA u Kamniku nudi široki raspon tretmana temeljenih na želji kupaca da se odmaknu od stresnog svakodnevnog života i posvete vrijeme sebi. Nakon skoro 18 godina iskustva savjetovat će vam i pripremiti savršen program te pomoći da dobijete željeni rezultat u najkraćem roku. Terapije koje pružaju pokazale su se učinkovitima i daju dugoročne rezultate.

U objektu Metropolis SPA možete birati različite tretmane lica, dekoltea i njege tijela. Tamo shvaćaju da nije svaka koža jednaka i da je potrebno njegu prilagoditi vrsti i dobi kože te potrebama pojedinca. Uživajte u potpunom opuštanju od stresa u Metropolis Spa centru, gdje ćete pratiti zvukove umirujuće glazbe i uživati u aromama koje će opustiti ne samo vaše tijelo već i duh.

Uz aktivan tempo života i svakodnevne napore, kada je zaista teško uzeti vremena za sebe, tijelo treba njegu. U ponudi naših paketa možete birati tretman solnom terapijom, zlatnu masažu cijelog tijela i opuštanje za dvoje ljudi koje uključuje kupku, pjenušac i grickalice.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate tretman solnom terapijom.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate opuštanje za dvoje s masažom leđa (privatni prostor, saunu, kupke, grickalice, čaj). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
frizerske usluge
klima
masaža
parking
sauna
solarij
Tretman solnom terapijom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1-3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Opuštanje za dvoje (privatni prostor, sauna, kupke, grickalice, čaj)
Poklon: pjena od jagoda za tijelo, piling ili ulje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1-3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se