Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Karting Motodrom Poreč, Poreč

Dobrodošli u svijet brzine, zabave i adrenalina!

Motodrom Poreč najkvalitetnija je karting pista u Hrvatskoj izgrađena 1999. godine po svjetskim standardima moto sporta. Lokacija i veličina dva su dobra razloga za organizaciju prijateljskih druženja i tema buildinga kako biste doživjeli potpuno novo iskustvo uz adrenalinski nalet. Smješten u neposrednoj blizini Poreča, otvoren je tijekom cijele godine pa tako privlači turiste i zainteresirane koji nikada ne odu ravnodušni. Opustite se i prepustite cjelodnevnom uživanju uz adrenalin!
Glavna cesta Poreč, 52465 Tar
099 8804 908
Više o ponudi

Motodrom Poreč ima najbolju i najkvalitetniju stazu u Hrvatskoj izgrađenu 1999. godine sprema svjetskim standardima motosporta. Motodrom Poreč nudi adrenalinsku zabavu u najsigurnijim uvjetima svim adrenalinskim entuzijastima, ali i onima željnih neobične zabave za veliki broj ljudi. Osoblje motodroma Poreč specijalizirano je u organizaciji team-buildinga, rođendana i druženja za mnoštvo ljudi te se svi s iskustva vrate zadovoljni. Motodrom se nalazi u blizini sunčanog Poreča i otvoren je tijekom cijele godine, a svojom ponudom i kvalitetom usluga stalno zadovoljava očekivanja svojih posjetitelja. Usudite se uživati u novoj vrsti zabave sa svojim najdražima!

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći 2x ili 3x vožnju od 10 min za djecu ili odrasle. Pripremite se za adrenalinsku avanturu života!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Sport i rekreacija« dobivate 2x vožnju od 10 minuta u vozilu 9ks jačine. Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe.
  • U poklon paketu »Sport i rekreacija« dobivate 3x vožnju od 10 minuta na bambini kartingu za djecu. Ponuda vrijedi za 1 – 3 djece u dobi od 6 do 12 godina.
  • U poklon paketu »Sport i zabava« dobivate 3x vožnju od 10 minuta u vozilu 9ks jačine. Ponuda vrijedi za 1 – 3 osobe.
  • U poklon paketu »Sport i zabava« dobivate 2x 10 minuta vožnje dupli karting te 10 minuta bambini karting za djecu. Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe i djecu od 6 do 12 godina.

 

Korisni savjeti:

  • Strogo je zabranjeno konzumiranje bilo kakvih opojnih sredstava prije leta!
  • Obavezno je strogo pridržavanje pravila.
  • Potrebna je prikladna sportska odjeća i obuća.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
lijepa priroda
parking
plaža
skupine
sportski centar
2x 10 min vožnje karting jačine 9 ks
Vrijedi za 1 ili 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

185.00kn

3x 10 min bambini karting za djecu
Vrijedi za 1 - 3 djece od 6 do 12 godina
Rezervacija 1 dan unaprijed

185.00kn

3x 10 min vožnje karting jačine 9 ks
Vrijedi za 1-3 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00kn

2x 10 min vožnje dupli karting
10 min bambini karting za djecu
Vrijedi za 1 - 2 osobe + djecu od 6 do 12 godina
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00kn

Pretplatite se