Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Seoski turizam Pirak - Zmajevo gnijezdo

Smještaj u autentičnom seoskom okruženju

Zmajevo gnijezdo u svojem starom čardaku omogućava vam da doživite atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe. U njoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe. Nenadmašni mirisi, pravi domaći, što dolaze iz lonca, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume, neće vas ostaviti ravnodušnima. U Zmajevom gnijezdu probudit će vas pjev kosa ili koje druge pjevice dok sjedite pod trijemom u vrijeme doručka ili ručka. Zateći će vas također igra vjeverica.
Sveti Vid 1, 43240 Čazma
098 799 439
Više o ponudi

Cesta iz Čazme prema srcu Moslavačke gore vodi preko sela Grabovnica. Pri dnu dugačkog sela zdesna je mali putokaz na brdo Sv. Vid. Taj vas put vodi do vinogradarskog naselja u kojem je smješteno naše seosko gospodarstvo Zmajevo gnijezdo. Sudeći po mitu, zmaj je stigao i do nogu Svevidovih (Perunovih). Tamo se odmarao prije zadnje bitke odigrane na brdu na kojem je danas smještena kapelica.

Zmajevo gnijezdo okruženo je šumama u kojima su uređene staze za šetnju, a tu je i branje gljiva, uživanje u susretima s nepripitomljenim srnama, zečevima, raznim pticama, vjevericama i mnogim drugim životinjama koje je moguće zateći. Vaše dijete ovdje može naučiti sve o šumi, livadi, bari, potoku. Obitelj Pirak generacijama se bavi vinogradarstvom i podrumarstvom. Već pri ulasku na imanje zateći će vas ljepota tradicionalne građevine u cvjetnom okviru. Cvjetnim zastorima zaklonjeni su trijem i stepenište na kat. Svaki kutak starog čardaka oživljava dah starine, a mnogobrojni predmeti u kućanstvu izrađeni su vrijednim rukama predaka.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati između jednog i dvaju noćenja u tradicionalnoj moslavačkoj kući. Paket uključuje korištenje cijele kuće. Zmajevo gnijezdo u svojem starom čardaku omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe. Osjetit ćete dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe. Ondje se uz sobe uređene u etnostilu nalaze tri prostora za proslave ukupnog kapaciteta od 130 mjesta ljeti i 80 mjesta zimi.

Zmajevo gnijezdo pruža vam mogućnost jahanja, vožnje moslavačkim fijakerom i mnogobrojne izlete u okolicu. Svaki kutak starog čardaka oživljavaju nenadmašni mirisi: pravi domaći što dolaze iz lonca, ražnja, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume. Mijenjaju se iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godišnjeg doba u godišnje doba – sve po prirodnom redu i zakonima . Što se uzgoji u vrtu i dvorištu ili dozre u prirodi, to popunjava jelovnik. Zadivit će vas kuhinja u kojoj se nižu stara moslavačka jela.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U paketu Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice, noćenje u tradicionalnoj moslavačkoj kući, korištenje kuhinje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice, dva noćenja u tradicionalnoj moslavačkoj kući i korištenje kuhinje s namirnicama za doručak. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Dodatne upute

  • Paket uključuje korištenje cijele kuće.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
internet
internet-link
lijepa priroda
terasa
vinska karta
wi-fi
Piće dobrodošlice
1x noćenje u tradicionalnoj moslavačkoj kući
Korištenje kuhinje
Paket uključuje korištenje cijele kuće
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana

89,99678,03Kn

Piće dobrodošlice
2x noćenje u tradicionalnoj moslavačkoj kući
Korištenje kuhinje s namirnicama za doručak
Paket uključuje korištenje cijele kuće
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana

144,991.092,43Kn

Pretplatite se