Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Apartmani Snježna kraljica

Bajkoviti ugođaj povrh Sljemena

Apartmani Snježna kraljica smješteni su na vršnom dijelu Sljemena. Uz bajkoviti ugođaj i vatricu u kaminu možete uživati u davnim, gotovo zaboravljenim domaćim specijalitetima poput purice z mlincima, bunceka, restanog krumpira i krpica sa zeljem, zagorskih štrukli i još mnogo toga. U sklopu Snježne kraljice vam se, osim restorana s kaminom i prekrasnom terasom, nudi opuštanje u wellnessu te fitnessu, dok će vaši najmlađi uživati na dječjem igralištu.
Sljeme 4, 10000 Zagreb
01 4604 555
Više o ponudi

Apartmani Snježna kraljica smješteni su na vršnom dijelu Sljemena uz centralnu planinarsku stazu koja vodi do Kapelice Majke Božje sljemenske Kraljice Hrvata i sljemenskih skijaških staza.

Uz vatru u kaminu, u našem restoranu možete uživati u davnim, gotovo zaboravljenim domaćim specijalitetima poput purice z mlincima, bunceka, restanog krumpira i krpica sa zeljem, zagorskih štrukli (kuhani, zapečeni), šne-nokli, šmarna, ajngemahteca, zlevka, knedli i još mnogo toga.

U sklopu Snježne kraljice se osim restorana s kaminom i prekrasnom terasom, nalaze i dvorana za sastanke, dječje igralište te mini wellness koji sadrži 2 saune i sprave za vježbanje.

U blizini Snježne kraljice nalaze se skijaške staze i žičare, nebrojene planinarske staze te planinarski domovi i restorani.

U ponudi naših paketa možete uživati u jednom ili dva noćenja u prostranim i suvremeno opremljenim apartmanima Snježna kraljica uz doručak ili puni pansion. Pored naše ponude istražite planinarske staze, posjetite planinarske domove ili jednostavno uživajte u šetnji prekrasnom prirodom.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Romantični bijeg” dobivate piće dobrodošlice, 1x noćenje s doručkom u apartmanu ½ te korištenje spa zone. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu “Čarobni odmor” dobivate bocu vina u sobi, 1x polupansion u apartmanu ½ te korištenje spa zone. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu “Vikend iz snova” dobivate piće dobrodošlice, 2x puni pansion u apartmanu ½ te korištenje spa zone. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
fitness
lijepa priroda
panorama
sauna
vanjsko dječje igralište
wellness
Piće dobrodošlice
1x noćenje s doručkom u apartmanu ½
Korištenje spa zone
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

1x polupansion u apartmanu ½
Boca vina u sobi
Korištenje spa zone
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

2x puni pansion u apartmanu ½
Piće dobrodošlice
Korištenje spa zone
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00kn

Pretplatite se