Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Let helikopterom IškAAdventure, Ig

Poletite i uživajte u pogledu iz ptičje perspektive

Uz Iškaadventure uživat ćete u autentičnom ambijentu i zračnoj avanturi helikopterom te zabilježiti uspomene koje ćete zauvijek pamtiti. Očarat će vas zadivljujući pejzaž i jedan od najljepših prirodnih bisera Slovenije, Iški vintgar. Poletite i uživajte u pogledu iz ptičje perspektive te fotografirajte sve što vas okružuje. Poklonite sebi i svojim najdražima jedinstveno iskustvo leta iznad prekrasnog krajolika koji će vas očarati te okrijte što zaista znači sloboda leta.
Zabrv 79, 1292 Ig, Slovenija
003863 1200 000
Više o ponudi

IškAAdventure Vam nudi priliku da doživite let helikopterom iznad prirodnog bisera, Iškog Vintgarja. Nakon kratkih uputa o sigurnosti leta,pružit će vam nezaboravan doživljaj letenja na kojem ćete moći fotografirati ono što vas bude očaralo. Slobodni kao ptica, visoko iznad zemlje, svjedočit ćete pravoj zračnoj avanturi. Izvrsna mogućnost manevriranja, prekrasan pogled, sloboda letenja i let iznad zadivljujućeg krajolika Iškog Vintgarja, Krima, Mokrica i Ljubljane u pozadini. Spoznat ćete razliku između leta avionom i helikopterom.

U našoj ponudi možete naći let i fotografiranje iz helikoptera na 10 minuta. Odvažite se na ovu adrenalinsku avanturu koju nikada nećete zaboraviti!

.

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate let helikopterom i fotografiranjeu trajanju od 10 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo sportsku udobnu odjeću i obuću.
  • Prije vožnje stavite slušalice kako bi izolirali zvuk.
  • Strogo je zabranjena vožnja pod utjecajem alkohola i droga!
  • Prije vožnje, profesionalni piloti opskrbit će vas informacijama potrebnim za let.
  • Nužno je poštivanje sigurnosnih i tehničkih pravila letenja.
  • Ponuda je potrebno rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Ponudu možete rezervirati putem telefona.
Let helikopterom i fotografiranje (10 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se