Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Hotel Lev, Ljubljana

Istražite gradski ritam iz jednog od najboljih hotela Slovenije

Hotel Lev savršen je izboran za one koji traže klasičnu eleganciju i suvremenu udobnost te praktičnost. Goste hotela čeka vrhunska hotelska usluga u ugodnom ambijentu visoke staklene zgrade na 13 katova s prekrasnim pogledom na grad i okolicu. Pored usluge smještaj, hotel nudi garažu, fitness i gastronomski doživljaj u restoranu Pri Levu. U blizini hotela nalazi se park Tivoli s brojnim stazama za šetnju, a koji je udaljen samo nekoliko minuta od glavnih turističkih atrakcija.
Vošnjakova ulica 1, 1000 Ljubljana, Slovenija
003861 308 7000
Više o ponudi

Hotel Lev svojim je gostima vrata otvorio 1964. godine u samom središtu Ljubljane. Hotel Lev polako je stekao svoj mjesto na hotelskoj sceni pružajući svojim gostima vrhunske hotelijersko-ugostiteljske usluge te tako postao sve popularniji i za poslovne goste. Svojom dugogodišnjom tradicijom veličanstveni, moderni hotel stekao je važnu ulogu gradskog hotela s velikim poslovnim i konferencijskim kapacitetom te tako stekao međunarodnu slavu. Na vrhu visoke staklene zgrade od 13 katova pruža se prekrasan pogled na grad i pravi je izbor za one koji traže klasičnu eleganciju i modernu udobnost. Poslovni gosti i gosti koji žele istražiti Ljubljanu čeka vrhunska usluga u ugodnom okruženju. U blizini se nalazi i park Tivoli s brojnim pješačkim stazama kao i važne znamenitosti Ljubljane pa ćete svoje vrijeme moći utrošiti na opuštenu šetnju i razgledavanje.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći 1x noćenje s doručkom u Junior suiteu ili 1x noćenje s večerom u Executive sobi s prekrasnim pogledom na grad. Doživite glavni grad Slovenija na drugačiji način!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Čarobni odmor« dobivate 1x noćenje s doručkom u Junior suiteu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ukoliko planirate koristiti fitness, ne zaboravite ponijeti prigodnu sportsku odjeću i obuću.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.

 

biciklistička-staza
dizalo
fitness
hotel
lijepa priroda
parking
planinarenje
sauna
wi-fi
1x noćenje s doručkom u Junior apartmanu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se