Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Hotel Luna, Pag

Odmor i luksuz u raskošnom smještaju na Pagu

Hotel Luna nalazi se u Jakišnici na otoku Pagu te je jedan od najluksuznijih hotela koje otok Pag može ponuditi. Omogućava vam savršen odmor 20 metara od mora, a oduševit će vas hotelska plaža, dva vanjska bazena, wellness, barovi i dva vrhunska restorana za vaše gastronomske užitke. Istražite okolicu hotela i ljepote otoka Paga - slikovite uvale i plaže, kameniti krajolik s tipičnim mediteranskim raslinjem, kulinarske specijalitete i kristalno čisto more.
Jakišnica 289A, 53294 Lun, Pag
053 654 700
Više o ponudi

Hotel Luna (****) nalazi se na turističkom mjestu Jakišnica na otoku Pagu. Jakišnica je živahno i turistički orijentirano mjesto gdje se možete zabaviti, ali i vratiti prirodi uz maslinike i botanički rezervat za čija se drveća vjeruje da su starija od 200 godine. S 96 luksuzno opremljenih soba veličine 60 m², predstavlja sve što vam je potrebno za bezbrižan odmor. Kupajte se u zatvorenom ili otvorenom bazenu te privatnoj plaži, odmorite misli u wellness centru ili u jednoj od četiri hotelske saune, te se zabavite u jednom od dvaju hotelskih barova u večernjim satima. Uz smještaj, Hotel Luna nudi vam i dva restorana s bogatom ponudom autohtonih delicija koji imaju i prekrasan pogled na more.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći 1x noćenje s doručkom te 1x večeru ili 2x noćenje s doručkom s komplementanom bocom vina ili pjenušca u sobi. Opustite se, ali i zabavite na mjesečevom otoku Pagu!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Čarobni odmor« dobivate 1x noćenje s doručkom te 1x večeru za dvoje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate 2x noćenje s doručkom te bocu vina ili pjenušca u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.

 

apartmani
hotel
hotelski restoran
kafić
panorama
plaža
plivanje
prenoćište
restoran
vanjski bazen
wellness
1x noćenje s doručkom
1x večera za dvoje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

2x noćenje s doručkom
Boca vina ili pjenušca u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00kn

Pretplatite se