Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
AKCIJA 1+1B

Izletište i vinotočje Vinia, Bjelovar

Mirni kutak Bjelovarsko-bilogorske županije

Izletište i vinotočje Vinia obiteljsko je izletište, ali i miran kutak za poslovne ljude. U njemu se možete opustiti, pojesti nešto iz tradicionalne kuhinje, popiti čašu vina s bilogorskih obronaka te se ugodno zabaviti. Panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko-bilogorskog kraja ostavit će vas bez daha, a jela s roštilja i ispod peke zadovoljit će i najveće gurmane. Doživite jedinstven odmor koji nikada nećete zaboraviti.
Puričani 40, 43 000 Bjelovar
01 4572 288
Više o ponudi

Vinia Resort i vinarija smješten je na prekrasnim brežuljcima nedaleko od grada Bjelovara. Predstavlja oazu mira nastalu od stare kuće i štaglja. Uz selo se prostiru vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume, a Vinia Resort dovoljno je blizu gradu da vam pruži sve što trebate. Sastoji se od soba i apartmana, restorana i vinskog podruma. Moderne i udobne sobe dvokrevetne su i pripadaju visokoj kategoriji četiri zvjezdice, a nude i masažnu kadu koja se nalazi u većini kupaonica.

Čak i najveći gurmani bit će zadovoljni odličnom ponudom jela s roštilja i pečenja iz restorana. Kulinarski doživljaj zapečatit će rustikalni interijer i pogled na vinovu lozu s terase. Obitelj na ovom posjedu kultivira vina i godišnje proizvodi oko 30 000 litara vina najboljih vrsta. Neka su od njih: rajnski rizling, graševina, sivi i crni pinot, traminac i žuti muškat. Na vama je da ih kušate i odlučite koje vam najviše odgovara.

U ponudi naših poklon-paketa možete naći romantično noćenje s doručkom u comfort sobi te, ovisno o željama, degustaciju 6 sorti vina ili večeru za dvoje s buteljom vina. Dopustite svim vašim osjetilima da uživaju u skrivenim čarima bjelovarsko-bilogorskog kraja.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u comfort sobi i degustaciju 6 sorti vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje s doručkom u comfort sobi i večeru za dvoje uz butelju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ako se planirate baviti sportskim aktivnostima, ne zaboravite ponijeti udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.

 

djeca
hotel
klima
parking
romantično
roštilj
terasa
vinski podrum
wi-fi
Žar
Romantično noćenje s doručkom
Comfort soba
Degustacija 6 sorti vina
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija 1 dan unaprijed

599.00Kn

Romantično noćenje s doručkom
Comfort soba
Večera za dvoje uz butelju vina
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija 1 dan unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se