Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Seoski turizam Kezele, Graberje Ivanićko

Idilično okruženje u autohtonom stilu Moslavine

Huk sove, cvrčci i šum vjetra jedini su zvukovi koje ćete čuti dok uživate u tradicionalnoj kuhinji u kojoj se jela pripremaju prema domaćim receptima obitelji Kezele i Moslavine. Na imanju su za posjetitelje uređene drvene kućice stare oko 100 godina, a doživljaj pravog seoskog gospodarstva zaokružuje prekrasan pogled na vinograde, štala s domaćim životinjama i etnografska zbirka s čudesnim starinama. Ovo će mjesto napuniti vaše baterije!
Vinogradska ulica 6, 10313 Šumećani
01 4572 288
Više o ponudi

Seoski turizam Kezele poznat je po tradicionalnom uređenju i autohtonoj kuhinji iz Moslavačke regije. Ovdje vas očekuju pravi seoski mir i spokoj uz zvukove prirode, a noću vas očekuje miran san bez svjetla, buke i uz svjež zrak. Seoski turizam Kezele poznat je po tradicionalnoj kuhinji u kojoj se pripremaju jela prema domaćim receptima obitelji Kezele i moslavačke regije. Namirnice koje koriste za pripravu jela uglavnom potječu iz vlastite proizvodnje ili okolnih seoskih gospodarstava. Ispod restorana nalazi se vinarija u kojoj obitelj proizvodi kvalitetna vrhunska vina te domaće rakije i likere. Od vina se ističu autohtone sorte poput škrleta ili sorte poput žutog muškata, graševine i rizlinga.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete naći piće dobrodošlice, romantičnu večeru u 5 sljedova i degustaciju vina uz svaki slijed hrane. Opustite se u miru i tišini na imanju u seoskoj idili te okusite Moslavinu na najbolji izvorni način!

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, romantičnu večeru u 5 sljedova i degustaciju vina uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
jahanje
klima
kućni ljubimci
piknik
prenoćište
restoran
terasa
vanjsko igralište
vinska karta
vinski podrum
Žar
Piće dobrodošlice
Romantična večera u 5 sljedova
Degustacija vina u 5 sljedova
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se