Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Excellence partner

Restoran Club Waldinger, Osijek

Bogata ponuda kreativnih jela za gurmane

Restoran Club Waldinger nalazi se u sklopu Hotela Waldinger i nudi vam mnoštvo gastronomskih užitaka pripremljenih na inspirativan način. U samom središtu Osijeka naći ćete moderno uređen interijer s dahom prošlosti i osoblje koje će vam, uz osmijeh dobrodošlice, predstaviti dnevnu ponudu novih, modernih i lakih zalogaja. Kada svemu ovome dodate sjajnu i zdravu gastronomsku ponudu te elegantne sobe u Hotelu Waldinger, ugodan boravak je zagarantiran.
Županijska ulica 8, 31000 Osijek
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Waldinger u svojoj gastro ponudi nudi nekoliko puta nagrađivani Restoran Club Waldinger, koji se nalazi u samom središtu Osijeka. Moderno uređeni interijer s dahom prošlosti, ugodna atmosfera i osoblje koje će vam uz osmijeh dobrodošlice predstaviti dnevnu ponudu novih, modernih, lakih i brzih zalogaja garancija su ugođaja koji će vaše poslovno pregovaranje ili gastronomski užitak odvesti u željenom smjeru. Poznato je da se mnogi poslovi započinju i zaključuju u opuštenoj restoranskoj atmosferi, stoga je Restoran Club Waldinger lokacija na koju zalaze poslovni ljudi koji znaju uživati u kombinaciji tradicionalnih jela pripremljenih na moderan način i prilagođenih potrebama laganog poslovnog ručka ili produžetka uredskog sastanka.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći večeru u 3 ili 4 slijeda s menijem iznenađenja i pićem dobrodošlice. Sjajna i zdrava ponuda Restorana Club Waldinger začinjena komforom soba i širokom ponudom Hotela Waldinger učinit će vaš odmor idealnim.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice i večeru u 3 slijeda s menijem iznenađenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice i večeru u 4 slijeda s menijem iznenađenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
hotel
klima
restoran
Žar
Piće dobrodošlice
Večera u 2 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Piće dobrodošlice
Večera u 4 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se