Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Restoran Club Waldinger, Osijek

Bogata ponuda kreativnih jela za gurmane

Restoran Club Waldinger nalazi se u sklopu Hotela Waldinger i nudi Vam mnoštvo gastronomskih užitaka pripremljenih na inspirativan način. U samom središtu Osijeka naći ćete moderno uređen interijer s dahom prošlosti i osoblje koje će vam, uz osmijeh dobrodošlice, predstaviti dnevnu ponudu novih, modernih i lakih zalogaja. Kada svemu ovome dodate sjajnu i zdravu gastronomsku ponudu te elegantne sobe u Hotelu Waldinger, ugodan boravak je zagarantiran.
Županijska ulica 8, 31000 Osijek
031 250 450
Više o ponudi

Hotel Waldinger u svojoj gastro ponudi nudi nekoliko puta nagrađivani Restoran Club Waldinger koji se nalazi u samom središtu Osijeka. Moderno uređen interijer s dahom prošlosti, ugodna  atmosfera i osoblje koje će vam, uz osmijeh dobrodošlice, predstaviti dnevnu ponudu novih, modernih, lakih i brzih zalogaja, garancija su ugodnog ugođaja koji će vaše poslovno pregovaranje ili gastronomski užitak odvesti u željenom smjeru. Poznato je da se mnogi poslovi počinju i zaključuju u opuštenoj restoranskoj atmosferi, stoga je Restoran Club Waldinger lokacija na koju zalaze poslovni ljudi, a koji znaju uživati u kombinacija tradicionalnih jela, pripremljenih na moderan način i prilagođenih  potrebama laganog poslovnog ručka ili produžetka uredskog sastanka.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći večeru od 3 ili 4 slijeda s menijem iznenađenja i pićem dobrodošlice. Sjajna i zdrava ponuda Restoran Cluba Waldinger začinjena komforom soba i širokom ponudom Hotela Waldinger učinit će vaš odmor idealnim.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate piće dobrodošlice i večeru od 3 slijeda s menijem iznenađenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate piće dobrodošlice i večeru od 4 slijeda s menijem iznenađenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
Žar
Piće dobrodošlice
Večera od 3 slijeda s menijem iznenađenja
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Piće dobrodošlice
Večera od 4 slijeda s menijem iznenađenja
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se