Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Restoran La Rose

Ukusna hrana s francuskim šarmom

Šarmantni restoran La Rose, koji se nalazi u središtu Rijeke, oduševit će vas ukusnom hranom i ugodnom atmosferom. Njihova ponuda temelji se na francuskim i mediteranskim jelima, poput pačjih prsa, fileta brancina te crnog rižota, a tu su i deserti tarte tatin i lava cake. Dnevni se temelji na ponudi dostupnih svježih i sezonskih namirnica. Uz ala carte ponudu mediteranskih jela, jedan dan u tjednu u ponudi je i burger. Restoran La Rose nudi vam klasične namirnice u novoj verziji i to svakako vrijedi probati.
Andrije Medulića 8, 51000 Rijeka
051/315-504
Više o ponudi

Restoran La Rose nalazi se u centru Rijeke, u ulici Andrije Medulića. Očarat će vas svojom ljupkošću i šarmom te oduševiti ukusnom hranom. Njihova ponuda temelji se na francuskim i mediteranskim jelima, poput pačjih prsa, fileta brancina te crnog rižota, a tu su i hvaljeni deserti tarte tatin i lava cake. Sva jela pripravljena su isključivo s kvalitetnim i svježim sezonskim namirnicama dostupnim na riječkoj tržnici. Upravo iz tog razlog dnevni meni se osmišljava svakodnevno, a uz dnevni meni tu je i ala carte ponuda, kao i ponuda klasičnih američkih burgera. Isprobajte ponudu restorana La Rose, koji vam nudi klasične namirnice u novoj verziji, i dopustite da vas oduševi ugodnom atmosferom, ljubaznim osobljem  i ponajprije vrhunskom hranom.

U ponudi naših poklon paketa možete pronaći meni izabran od strane vrhunskog chefa, poslužen u 3 slijeda. Za veće gurmane u ponudi je i meni od 4 slijeda vrhunske hrane, uz koju će savršeno odgovarati i čaša vina. Ukoliko ste ljubitelj francuskih i mediteranskih delicija ovo je ponuda koju ne smijete propustiti.

Što dobivate u poklon paketu:

  • U poklon paketu „Stol za dvoje“ dobivate meni od 3 slijeda po izbora chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu „Ekstravagantna večera“ dobivate meni od 4 slijeda po izbora chefa te čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti

  • Ponuda je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
klima
restoran
skupine
vinska karta
wi-fi
Žar
Menu po izboru chefa od 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00kn

Menu po izboru chefa od 4 slijeda
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se