Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Izrada unikatnog nakita, Ljubljana

Priuštite sebi i svojim najdražima unikatni nakit

Bilo da kupujete poklon svojim najdražima ili da tražite nakit za sebe, teško je uvijek naći ono što ste zamislili. U takvom slučaju ne sumnjamo da biste rado iskušali unikatni nakit. Zlatar Luka poslušat će vaše ideje i rastopiti ih u prekrasan, jedinstven nakit. Možete birati između prstenja, privjesaka, naušnica i srebrnog lanca s ugraviranim imenom za doista poseban poklon, a naći ćete čak i drago ili poludrago kamenje. Poklonite sebi ili svojim najdražima bezvremenski znak pažnje.
Prijateljeva 18, 1000 Ljubljana, Slovenija
00386 41 777 977
Više o ponudi

Izrada unikatnog nakita idealno je rješenje za sve one situacije kada ste zamislili svoj idealan nakit, ali ga nikako niste mogli pronaći u zlatarnicama. U Ljubljani vam Lumaris izrađuje nakit s potpisom prema vašoj želji i dizajnu. Izradom jedinstvenog nakita sebi ili svojim najdražima možete dati bezvremenski poklon koji se zauvijek pamti.

Zlatar Luka i njegove vještine izrade nakita pretočit će vaše ideje i dizajn u djelo. Kao oblik nudi prstenje, privjeske, naušnice ili srebrne lančiće s ugraviranim imenima. Za one koji vole biti posebni dostupno je drago i poludrago kamenje kako bi mogli dodatno začiniti produkt.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati između izrade srebrne ogrlice s imenom, pozlaćene zlatom u žutoj ili crvenoj boji (ovisno o željama), izrade naušnica i privjeska od srebra s dragim kamenjem te izrade bisernih naušnica od žutog ili bijelog zlata. Okušajte se u dizajnu i poklonite najljepši, bezvremenski poklon.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate izradu srebrne ogrlice s imenom, izrezano ili ime ugravirano na tanjuru, pozlaćenu zlatom u žutoj ili crvenoj boji (prema želji).
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate izradu naušnica i privjeska od srebra s pravim safirom, rubinom, ametistom i cirkonijem.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate izradu bisernih naušnica od žutog ili bijelog zlata, veličine 5-6 mm.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da Lumaris prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
djeca
internet
invalidi
klima
parking
skupine
Izrada srebrne ogrlice s imenom: ime izrezano ili ugravirano na pločici
Pozlaćen u žutoj ili crvenoj boji

299.00Kn

Izrada naušnica i privjeska od srebra s pravim safirom, rubinom, ametistom i cirkonijem + ogrlica

599.00Kn

Izrada bisernih naušnica od žutog ili bijelog zlata, veličine 5-6 mm

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se