Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Wellness Toplice Sveti Martin, Sveti Martin na Muri

Nova dimenzija hedonizma

Ljubitelji wellnessa i opuštanja uistinu će uživati u toplicama Sv. Martin budući da hotel nudi unutarnji i vanjski bazen, više od 20 različitih vrsta masaža, turske kupke, kutak za zdrave napitke i voće, saune i masaže te ledenu špilju. Uz to, u hotelu možete naći i rekreacijske sadržaje, a okolno područje nudi brojne mogućnosti za biciklizam, tenis, odbojku i izlete. Odlučite se na aktivan odmor s pregršt opuštanja na vrhunski način.
Više o ponudi

Ljubitelji wellnessa doista će uživati u Wellness Toplicama Sv. Martin jer resort, uz vanjske i unutarnje bazene, nudi i wellness s više od 20 različitih masaža, sauna poput rimske i finske i ostalih usluga, a cjelokupna površina najsuvremenije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi 1800 m². Najpoznatija usluga u njihovoj bogatoj ponudi je zasigurno Sv. Martin masaža vinom koja nudi autentični doživljaj zdravog okruženja pa tako vrsno vino, osim za opuštanje, ovdje služi kako bi vaša koža oživjela. Za one koji drže do opuštanja tijela, u Toplicama Sv. Martin ponudit će vam klasičnu masažu za potpuno uživanje.

U ponudi iz našeg poklon paketa naći ćete 40 minuta klasične terapeutske masaže. Uživajte u opuštanju na najsuvremeniji način!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate klasičnu terapeutsku masažu (40 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
biciklistička-staza
hotel
masaža
planinarenje
plivanje
sauna
unutarnji bazen
wellness
Klasična terapeutska masaža (40 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Pretplatite se