Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme Wellness Rimske terme
Excellence partner

Rimske Terme

Prepustite se uživanju u stilu starih Rimljana

Već su stari Rimljani poznavali ljekovite učinke termalne vode te su na istom mjestu izgradili sustav bazena s toplom i hladnom vodom. Bazeni Rimskih termi izgrađeni su po uzoru na rimska kupališta, napunjeni su ljekovitom termalnom vodom i rasprostiru se na 450 kvadratnih metara. Priuštite si odmor od stresne svakodnevice, vratite se prirodi i osjećajte se dobro. Rimske terme sa svojom jedinstvenom termalnom vodom dočarat će vam pravi rimski raj.
Toplice 10, 3272 Rimske Toplice, Slovenija
+386 3574 2000
Više o ponudi

Rimske terme nalaze se u neposrednoj blizini Rimskih Toplica, jednog od najljepših mjesta u Sloveniji. Svakom gostu nude odmor od užurbane svakodnevice pune žurbe i stresa. U prekrasnom ambijentu Rimskih termi možete se predati užicima u ljekovitoj termalnoj vodi iz dubina Amalijinog ili Rimskog izvora.

Priuštite si najbolje što vam nudi ovo sjecište tradicije i suvremenosti. Termalna voda u Rimskim termama jedna je od najbogatijih i najzdravijih u Sloveniji. Akrotermalna voda blagotvorno djeluje na ljudsko tijelo i pomaže pri liječenju raznih tegoba kao što su neurološka, ortopedska, reumatična i plućna oboljenja. Izvori u termama duboki su više od 1000 metara, a  kristalno čisti zrak i netaknuti šumski krajolik pozitivno utječu na regeneraciju cjelokupnog organizma i sam proces liječenja.

U bogatoj ponudi naših poklon-paketa možete pronaći noćenje s doručkom, klasičnu masažu te piće dobrodošlice ili cjelodnevnu ulaznicu za bazene, antistresnu masažu, spa-manikuru i spa-pedikuru te dubinsko čišćenje lica. Odaberite samo najbolje za sebe i uživajte u cjelovitoj ponudi Rimskih termi!

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate cjelodnevnu ulaznicu za jedinstvene bazene Rimskih termi za 2 osobe ILI cjelodnevnu ulaznicu za jedinstvene bazene Rimskih termi i saune za 1 osobu. Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe.
 • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate Amalijinu antistres masažu za 1 osobu ILI kupku u autentičnoj kamenoj kadi (20 min) i masažu sapunom (30 min) za 1 osobu ILI ulazak u saune za 2 osobe (3 sata).
 • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Anti-age lifting njege lica i dubinsko čišćenje lica (80 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Najbolji užitci dobivate Amalijinu antistres masažu za 1 osobu ILI kupku u autentičnoj kamenoj kadi (20 min) i masažu sapunom (30 min) za 1 osobu ILI ulazak u saune za 2 osobe (3 sata).
 • U poklon-paketu Neprocjenjivi doživlaj dobivate Anti-age lifting njege lica i dubinsko čišćenje lica (80 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

 • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
 • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim tegobama, ozljedama, alergijama i bolovima.
 • Ne zaboravite ponijeti ručnik i kupaći kostim.
 • Ne zaboravite ponijeti ručnik i kupaći kostim.
 • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
 • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
dizalo
hotel
jacuzzi
kafić
lijepa priroda
masaža
parking
prenoćište
restoran
romantično
sauna
unutarnji bazen
vanjski bazen
wi-fi
Cjelodnevna ulaznica za jedinstvene bazene Rimskih termi za 2 osobe
ILI cjelodnevna ulaznica za jedinstvene bazene Rimskih termi i saune za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99

Amalijina antistres masaža za 1 osobu
ILI kupka u autentičnoj kamenoj kadi (20 min) i masaža sapunom (30 min) za 1 osobu
ILI ulazak u saune za 2 osobe (3 sata)
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Amalijina antistres masaža za 1 osobu
ILI kupka u autentičnoj kamenoj kadi (20 min) i masaža sapunom (30 min) za 1 osobu
ILI ulazak u saune za 2 osobe (3 sata)
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Anti-age lifting njega lica i dubinsko čišćenje lica (80 min)
Ponuda vrijedi za 1 osobu.
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99

Anti-age lifting njega lica i dubinsko čišćenje lica (80 min)
Ponuda vrijedi za 1 osobu.
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se