Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Hotel Triglav, Dobrna

Odmor u idličnom seoskom okruženju Dobrne

Potpuno obnovljeni hotel Triglav u srcu Dobrne nudi bezbroj mogućnosti za nezaboravne doživljaje. Ovdje možete zaviriti u blago prošlosti, uživati u prekrasnom pogledu, odmoriti se od briga i uživati u štajerskim delicijama nadaleko poznatog restorana. Hotel Triglav već dugo piše priče o zadovoljnim gostima koji se vraćaju svaki put iznova. Ovdje možete naći sve što svaki pravi hotel mora imati za ugodan odmor i boravak svojih gostiju pa je na vama samo da dođete i uživate!
Dobrna 12, 3204 Dobrna, Slovenija
0038637 801 130
Više o ponudi

Hotel Triglav vam pruža mogućnost za nezaboravan odmor u središtu seoske idile u Dobrni. Bogata tradicija, fantastična usluga, jednostavan pristup svim prirodnim i kulturnim znamenitostima mjesta i nadaleko poznati restoran Triglav, samo su neki od čimbenika koji goste ostavljaju zadovoljnima pa se vraćaju svaki put iznova. Sve sobe su moderno namještene, prozračne, a dolaze s tuš kabinom, sušilom za kosu i besplatnim Wi-Fi internetom. Hotel Triglav idealno je polazište za sve one koji vole aktivan odmor. Ovdje ćete moći iznajmiti bicikl i voziti ga po biciklističkoj stazi, šetati, posjetiti Muzej kulturne baštine, posjetiti špilju Ledenicu ili pak Kneippovo zdanje. Odlučite koja od aktivnosti vam odgovara najviše.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći noćenje s doručkom, ručkom i večerom od 4 slijeda, najam bicikala i štapova za hodanje te bocu pjenušca i poklon iznenađenja. U hotelu Triglav možete naći sve što vam treba za potpuni i bezbrižni odmor.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Romantični bijeg« dobivate 1x noćenje s doručkom i večerom od 4 slijeda te najam bicikala i štapova za hodanje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Čarobni odmor« dobivate 1x noćenje s doručkom i večerom od 4 slijeda, bocu pjenušca od 0,375l, poklon iznenađenja te najam bicikala i štapova za hodanje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Prije korištenja saune obavezno je tuširanje.
  • Ukoliko želite koristiti bazen, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Ukoliko se želite baviti sportskim aktivnostima, preporučamo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
biciklistička-staza
hotel
hotelski restoran
klima
parking
planinarenje
plivanje
wi-fi
Noćenje s doručkom i večerom od 4 slijeda
Najam bicikala i štapova za hodanje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00kn

Noćenje s doručkom, ručkom i večerom (4-sljedna večera uz čašu kućnog vina)
Dobrodošlica u sobi (kućni pjenušac 0,75l)
Najam bicikala i štapova za hodanje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

989.00kn

Pretplatite se