Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Domaćinstvo Firbas, Cerkvenjak

Autentičan doživljaj seoske idile

Više do 20 godina Firbas je sjedinjen sa svime što priroda i okoliš nude. Njihova je vizija ponuditi gostima ono što mogu sami proizvesti i što dolazi s njihove farme. Možete prespavati u sobama ili na sjeniku te se okušati u svakodnevnim seoskim poslovima. Biciklizam, šetnja i razni sportovi dostupni su za sve željne upoznavanja okoliša i seoskog duha, a oni koji traže opuštanje mogu uživati na prirodnim izvorima ili u hladu pod orahom.
Cogetinci 60, 2236 Cerkvenjak, Slovenija
0038631 855 814
Više o ponudi

Domaćinstvo Firbas smješteno je u selu Cogetinci s tradicijom od 20 godina. Već dva desetljeća njeguje sve što se nalazi u prirodu i okolišu jer je njihova vizija ponuditi gostima ono što mogu proizvesti sami na vlastitoj farmi. Nalaze se i u europskom udruženju Kuća s tradicijom. U posjet domaćinstvu Firbas dolaze gosti željni ugodnog boravka u prirodi daleko od gradske vreve. Ondje možete prespavati u sobama ili čak na sjeniku ako ste za pravi doživljaj sela.

Domaćinstvo Firbas ponudit će vas i izvrsnim domaćim delicijama iz vlastitog restorana, a možete se baviti i nizom aktivnosti. U ponudi su biciklizam, odbojka na pijesku, nogomet na malom travnatom terenu, stolni tenis, streličarstvo… Ili jednostavno uživajte ​​u hladu ispod oraha. Okolica domaćinstva također je pogodan prostor za bavljenje raznim aktivnostima, šetnju po okolnim livadama, šumama i vinogradima ili za jednodnevne izlete. Želimo vam prekrasan odmor u seoskoj idili u koju ćete se zasigurno vraćati!

U našoj ponudi pronaći ćete jedno noćenje ili njih dva s doručkom nakon kojeg ćete ostati oduševljeni svježinom i punoćom okusa.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjeta, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
biciklistička-staza
eko interijer
ekološki uzgojeni sastojci
lijepa priroda
panorama
piknik
planinarenje
prenoćište
restoran
vinska karta
vinski podrum
1 x noćenje s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

2 x noćenje s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se