Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Smart partner

Apartman Međimurski dvori, Lopatinec

Najljepši trenuci u ugodnom ambijentu

U sklopu izletišta Međimurski dvori nalazi se udobno opremljen apartman (***) koji je primjeren za grupe svih veličina i svako doba godine. U apartmanima se možete opustiti u sauni nakon šetnje ili sportskih aktivnosti, a uz cjelovitu opremu apartmana, u sklopu Međimurskih dvora, nalazi se i elegantno opremljen restoran koji nudi tradicionalne međimurske okuse s odabranim sastavom po posebnoj cijeni. Okruženi cvijećem i zelenilom, vaša je međimurska idila potpuna.
Ul. Vladimira Nazora 22, 40311, Lopatinec, Hrvatska
040 856 333
Više o ponudi

Apartman Međimurski dvori pruža potpuni odmor od svakodnevice jer je jedini apartman u sklopu kompleksa Međimurski dvori. Osim apartmana ima restoran, veliku salu, botanički vrt, igralište na otvorenom i suvenirnicu. Namijenjen za 2-6 osoba, prikladan je za svako doba godine jer je prostor klimatiziran, a udobnost svoga apartmana ne morate napuštati niti za objede s obzirom na to da ima i kuhinju. Ako se pak odlučite isprobati delicije u restoranu unutar kompleksa, nećete ostati razočarani ponudom menija. Sadrži jela bez glutena, jela primjerena za vegetarijance i kontinentalni doručak.

Uz uživanje u smještaju i hrani Međimurski su dvori idealno mjesto za šetnje i vožnju iznajmljenim biciklima jer vas priroda koja vas okružuje poziva na to. Ako se odlučite na opušteniji odmor, u neposrednoj je blizini i botanički vrt s fontanom koji uređuje vrijedno osoblje Međimurskih dvora. Ako želite, turistička agencija u sklopu Međimurskih dvora odvest će vas kamo poželite. Dopustite da vas očara sjever Hrvatske!

U ponudi našeg poklon-paketa naći ćete piće dobrodošlice posluženo s osmijehom, jedno noćenje ili njih dvaju s doručkom te tradicionalnu i ukusnu večeru za dvoje ili etnokošaricu s domaćim proizvodima na poklon!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice, dva noćenja s doručkom u apartmanu te etnokošaricu s domaćim proizvodima. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću ako se želite baviti sportskim aktivnostima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
biciklistička-staza
djeca
klima
lijepa priroda
panorama
parking
restoran
romantično
vinska karta
Piće dobrodošlice
2x noćenje s doručkom
Poklon etnokošarica s domaćim proizvodima
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se