Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Smart partner

Hotel Frankopan, Ogulin

Odmor i uživanje u centru bajkovitog grada Ogulina

Smješten u centru bajkovitog Ogulina, Hotel Frankopan privlači sve veći broj ljubitelja urbane arhitekture i kulturno-povijesnih znamenitosti zbog izrazitih urbanih i povijesno-umjetničkih obilježja izvana, ali i iznutra. Uz uživanje u sobi, možete se opustiti i na terasi te uživati u sportskim aktivnostima. Kako bi sva vaša osjetila bila zadovoljena, zajamčeno vam je i kulinarsko uživanje u hotelskom restoranu.
I. G. Kovačića 1, 47 300 Ogulin
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Frankopan idealan je hotel za sve one koji cijene urbanu arhitekturu s elementima kulturno-povijesnih znamenitosti. Sama zgrada izgrađena je u 18. stoljeću, a 2007. godine posljednji je put obnovljena. Nalazi se tik do Frankopanskog kaštela iz 16. stoljeća. Njegova se posebnost očituje i u vinskom podrumu iz 18. stoljeća, stoga možete uživati u vrhunskim hrvatskim i međunarodnim vinima. U hotelu se nalazi 30 smještajnih kapaciteta od kojih možete birati između apartmana i dvokrevetnih soba. Sve smještajne jedinice imaju klimatski uređaj, TV, telefon s izravnim biranjem, internetski priključak, sef i minibar, a njihova simpatična posebnost jest u tome što su sve sobe imenovane po likovima iz bajki Ivane Brlić-Mažuranić. Tijekom boravka možete posjetiti studio za masažu za vaše potpuno opuštanje, a ljeti uživati u dvorišnoj terasi u autentičnom ambijentu 19. stoljeća. Prepoznatljiv po kvaliteti, Hotel Frankopan već je niz godina dobitnik raznih nagrada, pa s ovim odabirom ne možete promašiti!

U našoj ponudi možete birati između jednog noćenja s doručkom u double sobi, polupansiona u apartmanu i dvaju noćenja s doručkom u apartmanu. Uz to vas očekuju komplementarna boca vina u sobi, jedna večera od 3 slijeda te piće dobrodošlice za izvrstan početni dojam, koji će se, sigurni smo, nastaviti i tijekom cijelog odmora. Priuštite sebi i svojim najdražima odmor za pamćenje!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje s doručkom u double sobi i komplementarnu bocu vina u sobu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1x polupansion u apartmanu i piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u apartmanu, piće dobrodošlice i jednu večeru od 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjeta, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
hotel
hotelski restoran
klima
lijepa priroda
planinarenje
prenoćište
restoran
televizija
terasa
vinski podrum
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u double sobi
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Piće dobrodošlice
1 x polupansion u apartmanu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Piće dobrodošlice
2 x noćenje s doručkom u apartmanu
1 x večera u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se