OBAVIJEST: LJETNI PLAN ISPORUKE (5.8. - 18.8.2019.)
Narudžbe zaprimljene od 5.8. do 11.8.2019. poslat će se 12.8.2019.
Narudžbe zaprimljene od 12.8. do 18.8.2019. poslat će se 19.8.2019.
Vrijeme isporuke je do 3 radna dana od dana slanja.
Smart partner

Adventure park Biograd

Adrenalinski doživljaj i uzbudljiva zabava kod Biograda

Adventure Park Biograd prvi je avanturistički adrenalinski park na tom području. Nudi mnoštvo zanimljivih aktivnosti i popratnih sadržaja. Paintball Centar, ZIP Line Park i Adventure Park te Team Building programi dio su njihove raznovrsne ponude. Park se nalazi u Biogradu, dok se Quad off road tura vozi oko Vranskog jezera. Zahtjevni teren s preprekama koji se nalazi usred šume predstavlja idealan teren za zabavno igranje paintballa. Dođite po svoju dozu adrenalina!
Savska ulica, Biograd na Moru
01 4572 288
Više o ponudi

Posjetite Adventure park Biograd i iskusite nezaboravnu avanturu! Riječ je o prvom avanturističkom parku na zadarskom području. Paintball Centar, ZIP Line Park i Adventure Park te Team Building programi dio su njihove raznovrsne ponude koja nudi mnoštvo zanimljivih aktivnosti i popratnih sadržaja. Adrenalinski park nalazi se u Biogradu, dok se Quad off road tura vozi oko Vranskog jezera. Dio parka nalazi se na zahtjevnom terenu s preprekama koji se nalazi usred šume te predstavlja idealan teren za paintball. Dođite po svoju dozu adrenalina!

U ponudi naših poklon-paketa dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka uz zabavnu adrenalinsku vožnju na velikom ziplineu. U ovom adrenalinskom doživljaju možete uživati sami, a možete i povesti dragu osobu te s njom podijeliti ovo nezaboravno iskustvo. Pored naših poklon-paketa možete zaigrati paintball s društvom ili iskusiti zabavni Team Building s ekipom s posla.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka i 1 x vožnju na velikom ziplineu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka i 1 x vožnju na velikom ziplineu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 h Quad off road tour po divljim cestama i 1 x promo DryFit majicu SelectBox. Ponuda vrijedi za 2 osobe (1 vozač + 1 suvozač).
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 3 h Quad off road tour oko Vranskog jezera. Ponuda vrijedi za 2 osobe (1 vozač+ i suvozač).

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana ranije
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
penjanje
skupine
Prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka
1 x vožnja na velikom ziplineu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00Kn

Prolaženje svih kategorija adrenalinskog parka
1 x vožnja na velikom ziplineu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

1 h Quad Off road tour po divljim cestama
1 x promo DryFit majica SelectBox
Vrijedi za 1 vozača + 1 suvozača
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

3 h Quad Off road tour oko jezera Vrana
Ručak nije uključen
Vrijedi za 1 vozača + 1 suvozača
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se