Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Restoran Barok, Čakovec

Restoran s elegancijom i dugogodišnjom tradicijom

Restoran Barok nudi vam najsvježije i pomno odabrane namirnice te udobnu i intimnu atmosferu kojoj ćete se poželjeti vratiti na ručak, večeru ili samo piće uz društvo. Lijep ambijent uređen u rustikalnom stilu pravo je mjesto za ukusni obrok s voljenima. Okusi i mirisi iz krušne peći odvest će vas u čaroban svijet tradicionalnih okusa. Tradicionalni recepti talijanske i domaće međimurske kuhinje zadovoljit će sve vaše želje i osigurati nezaboravan užitak za vaša osjetila!
Bana J. Jelačića 141, 40000 Čakovec
040 363 726
Više o ponudi

Restoran Barok iz Čakovca ime je dobio po fantastično uređenom ambijentu u rustikalnom stilu koji prepoznajete čim uđete u restoran. Tople boje i domaća atmosfera pridonijet će ukupnom dojmu uz delicije koje će vam ovdje poslužiti. Uživajte u hrani uz kamin ili se premjestite u privatnu galeriju za intimna druženja s odabranim ljudima. Priprema hrane temelji se na tradicionalnim međimurskim receptima, a također je dostupna i talijanska hrana na tradicionalni način. Također, u restoranu Barok možete naći bogatu vinsku kartu s domaćim suhim i poluslatkim vinima.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći degustacijski meni u 3 ili 5 slijedova s čašom vina. Zakoračite u neko drugačije doba uz najfinije delicije Međimurja!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate degustacijski meni u 3 slijeda s čašom vina uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate degustacijski meni u 5 sljedova s čašom vina uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
ekološki uzgojeni sastojci
kafić
lijepa priroda
parking
restoran
romantično
Degustacijski meni iznenađenja u 3 slijeda
Čaša vina uz svaki slijed
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Degustacijski meni iznenađenja u 5 sljedova
Čaša vina uz svaki slijed
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn79,50

Pretplatite se