Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Restoran Barok, Čakovec

Restoran s elegancijom i dugogodišnjom tradicijom

Restoran Barok vam nudi najsvježije i pomno odabrane namirnice te udobnu i intimnu atmosferu kojoj ćete se poželjeti vratiti na ručak, večeru ili samo piće uz društvo. Lijep ambijent uređen u rustikalnom stilu pravo je mjesto za ukusni obrok s voljenima. Okusi i mirisi iz krušne peći odvest će vas u čaroban svijet tradicionalnih okusa. Tradicionalni recepti talijanske i domaće međimurske kuhinje zadovoljit će sve vaše želje i osigurati nezaboravan užitak za vaša osjetila.
Bana J. Jelačića 141, 40000 Čakovec
040 363 726
Više o ponudi

Restoran Barok iz Čakovca ime je dobio po fantastično uređenom ambijentu u rustikalnom stilu koji prepoznajete čim uđete u restoran. Tople boje i domaća atmosfera pridonijet će ukupnom dojmu uz delicije koje će vam ovdje poslužiti. Uživajte u hrani uz kamin ili se premjestite u privatnu galeriju za intimna druženja s odabranim ljudima. Priprema hrane se temelji na tradicionalnim međimurskih receptima, a također je dostupna i talijanska hrana na tradicionalan način. Također, ovdje možete naći bogatu vinsku kartu s domaćim suhim i poluslatkim vinima.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći degustacijski meni od 3 ili 5 sljedova s čašom vina. Zakoračite u neko drugačije doba uz najfinije delicije Međimurja!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate degustacijski meni od 3 slijeda s čašom vina uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate degustacijski meni od 5 sljedova s čašom vina uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
ekološki uzgojeni sastojci
kafić
lijepa priroda
restoran
romantično
vinska karta
Žar
Degustacijski meni iznenađenja od 3 slijeda
Čaša vina uz svaki slijed
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Degustacijski meni iznenađenja od 5 sljedova
Čaša vina uz svaki slijed
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se