Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Restoran Stari Fijaker, Zagreb

Osjetite duh starog Zagreba

Uživajte u autentičnoj hrvatskoj kuhinji s dugom i bogatom tradicijom, ugodnom ambijentu s ljubaznim osobljem i raznovrsnom ponudom raznih zagrebačko-zagorskih jela. Domaćini ponosno ističu najbolju kvalitetu domaćih jela kao što su jela od mesa, pite, rezanci i kolači. Vjerujemo da ćete iskoristiti priliku i kušati razna ukusna jela za koja još ne znate, a koja će oduševiti vaše nepce. Uživajte u tradiciji i neponovljivim delicijama. Dobar tek!
Mesnička 6, 10000 Zagreb
01 4833 829
Više o ponudi

Restoran Stari Fijaker nalazi se nedaleko od Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu i predstavlja idealnu destinaciju za one koji cijene okuse i mirise tradicije u rustikalnom ambijentu. U restoranu Stari Fijaker dočekat će vas ljubazno osoblje koje će vam ponuditi domaća zagrebačko-zagorska jela od kojih domaćini ponosno ističu meso s mlincima, štrukle, njoke, rezance, štrudle, gibanice i ostalo. Koje god jelo da odaberete, možete biti sigurni da dobivate samo najbolje uz provjerenu kvalitetu. U restoranu također peku vlastiti kruh te deserte koji su nadaleko poznati.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći piće dobrodošlice, ručak ili večeru od 3 ili 5 sljedova te bocu vina uz jelo.Otkrijte autentični povijesni kutak u urbanom Zagrebu i odvojite vrijeme za sebe i svoje najdraže.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate piće dobrodošlice te ručak ili večeru u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate piće dobrodošlice, večeru od 5 sljedova te bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem e-maila.

 

klima
restoran
romantično
skupine
vinska karta
wi-fi
Žar
Piće dobrodošlice
Ručak ili večera od 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Piće dobrodošlice
Večera od 5 sljedova
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se