Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Restoran Hotel Krona, Domžale

Svježe pripremljene delicije domaće kuhinje

Hotel Krona smješten je u blizini centra grada Ljubljane i krije ukusnu tajnu – restoran s tradicionalnim slovenskim jelima. Svježe pripremljene delicije domaće kuhinje osvojit će i najzahtjevnije gurmane. U ponudi je bogat izbor mesa i povrća, malih obroka, ručkova i večera. Iako su njihova specijalnost vrhunski odresci, ni vegetarijanci neće ostati razočarani. Ljubazno osoblje prilagodit će ponudu vašim željama i budžetu, a ljeti ste pozvani uživati na ugodnoj terasi.
Ihanska cesta 2, 1230 Domžale, Slovenija
+3861 7240 600
Više o ponudi

Hotel Krona nalazi se na atraktivnoj lokaciji u blizini izlaza na autocestu Domžale, tik do šume i rijeke Bistrica, a opet 15 minuta od centra Ljubljane. Osim prostranih soba s balkonom, hotel Krona idealno je odredište za poslovne susrete, a ljubazno će vas osoblje ponuditi raznim grickalicama, kanapeima, kolačima te toplim i hladnim napitcima. Restoran u sklopu hotela Krona nudi razne slovenske i međunarodne kulinarske specijalitete koji obiluju mesom i povrćem u obliku malih obroka te ručka ili večere. Iako su im specijaliteti odresci, ni vegetarijanci neće biti razočarani šarolikim izborom jela bez mesa. Iskusite i okusite baštinu na drugačiji način!

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između menija od 3 ili 5 sljedova s vinom te 25% popusta na najam sobe. Sigurni smo da u restoranu hotela Krona nećete ostati razočarani!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni od 3 slijeda uz pratnju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni od 5 sljedova uz pratnju vina te 25% popusta na najam sobe. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
klima
parking
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Meni od tri slijeda uz pratnju vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Meni od 5 sljedova uz pratnju vina
25% popusta za najam sobe
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se