Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Restoran & Caffe Palatin, Varaždin

Uživajte u rustikalnom ambijentu i idiličnoj atmosferi

Restoran & Caffe Palatin mjesto je gdje se možete opustiti u ugodnom ambijentu uz savršeno gastronomsko iskustvo. Profesionalno i ljubazno osoblje pomoći će vam da odaberete svoj idealan obrok i vino koje ide uz to, a idilična atmosfera na terasi pružit će vam osjećaj kao da ste u bajci. U restoranu Palatin poslužit će vas sezonskom hranom pripremljenom od svježih namirnica. Ovom neodoljivom i neponovljivom kulinarskom doživljaju vraćat ćete se svaki put iznova. Uživajte!
Ulica Braće Radić 1, 42000 Varaždin
099 254 9950
Više o ponudi

Restoran & Caffe Palatin nalazi se u ulici braće Radić u Varaždinu. Unutrašnjost restorana inspirirana je prirodnim okruženjem, gdje se isprepliću prirodni materijali kamen i drvo, s toplim zemljanim bojama zidova. Domaću i ugodnom atmosferu čini arhitektura kroz tradicionalni i rustikalni stil, te mnoge decentne detalje. Oni nude veliki izbor mesnih jela, među njima biftek, T-bone steak te odrezak od teletine na razne načine, a vaša hrana uvijek će biti sezonski prigodna i svježa. Restoran Palatin ponosni je nosioc  „Certifikata izvrsnosti” za 2016. godinu, kojeg dodjeljuje najveći svjetski turistički portal TripAdvisor. Ovo postignuće je rezultat izvrsnih komentara samih gostiju koji osobno posjete restoran i ostave svoj komentar.

U ponudi iz našeg poklon paketa možete naći piće dobrodošlice, večeru u 3 slijeda s menijem iznenađenja te čašu vina. Uživajte u svježoj hrani u najljepšem ambijentu!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate piće dobrodošlicu, večeru u 3 slijeda s menijem iznenađenja te čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.

 

ekološki uzgojeni sastojci
klima
restoran
romantično
terasa
vinska karta
Žar
Piće dobrodošlice
Večera od 3 slijeda uz meni iznenađenja
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Pretplatite se