Vrijeme isporuke je do 3 radna dana od dana slanja.

Restoran & Caffe Palatin, Varaždin

Uživajte u rustikalnom ambijentu i idiličnoj atmosferi

Restoran & Caffe Palatin mjesto je gdje se možete opustiti u ugodnom ambijentu uz savršeno gastronomsko iskustvo. Profesionalno i ljubazno osoblje pomoći će vam da odaberete svoj idealni obrok i vino koje ide uz njega, a idilična atmosfera na terasi pružit će vam osjećaj kao da ste u bajci. U restoranu Palatin poslužit će vas sezonskom hranom pripremljenom od svježih namirnica. Ovom neodoljivom i neponovljivom kulinarskom doživljaju vraćat ćete se svaki put iznova. Uživajte!
Ulica Braće Radić 1, 42000 Varaždin
01 4572 288
Više o ponudi

Restoran & Caffe Palatin nalazi se u ulici braće Radić u Varaždinu. Unutrašnjost restorana inspirirana je prirodnim okruženjem, gdje se prirodni materijali kamen i drvo isprepliću s toplim zemljanim bojama zidova. Domaću i ugodnu atmosferu čini arhitektura kroz tradicionalni i rustikalni stil te mnogi decentni detalji. Nude velik izbor mesnih jela, među njima biftek, T-bone steak te odrezak od teletine na razne načine, a vaša hrana uvijek će biti sezonski prigodna i svježa. Restoran Palatin ponosni je nositelj Certifikata izvrsnosti za 2016. godinu, koji dodjeljuje najveći svjetski turistički portal TripAdvisor. Ovo postignuće je rezultat izvrsnih komentara samih gostiju koji osobno posjete restoran i ostave svoj komentar.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete naći piće dobrodošlice, večeru u 3 slijeda s menijem iznenađenja te čašu vina. Uživajte u svježoj hrani u najljepšem ambijentu!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice, večeru u 3 slijeda s menijem iznenađenja te čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
ekološki uzgojeni sastojci
klima
restoran
romantično
terasa
vinska karta
Žar
Piće dobrodošlice
Večera od 3 slijeda uz meni iznenađenja
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Pretplatite se