Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Smart partner

Aparthotel Milenij

Uživanje i odmor na samoj plaži

Aparthotel Milenij nalazi se na samoj plaži jedne od najatraktivnijih turističkih destinacija Dalmacije. Nudi vam à la carte restoran s velikom ljetnom terasom koja gleda na prelijepe otoke Brač i Hvar, dva cocktail-bara, otvoreni bazen, razne wellness sadržaje i još mnogo toga. Svi njegovi sadržaji, u kombinaciji s ljubaznim osobljem, garancija su potpunog uživanja i odlične atmosfere koju ćete uvijek pamtiti i zbog koje ćete poželjeti vratiti se.
Ul. kralja Petra Krešimira IV 5, 21 320 Baška Voda
01 4572 288
Više o ponudi

Aparthotel Milenij u Baškoj Vodi, otvoren 2001. godine, svojim je sadržajima u potpunosti prilagođen potrebama i zahtjevima gostiju. U svim apartmanima nalazi se sef, Wi-Fi internet, satelitska televizija, radio, telefon s direktnom vanjskom linijom i sušilo za kosu. Klimatski uređaji nalaze se u svim prostorijama apartmana i nude mogućnost individualnog reguliranja temperature. Apartmani zahvaljujući liftu imaju izravan pristup podzemnoj garaži te samoj plaži.

Restoran à la carte s velikom ljetnom terasom koja gleda na prelijepe otoke Brač i Hvar nudi i usluge doručka, polupansiona te punog pansiona. Hotel raspolaže dvama cocktail-barovima. Jedan se nalazi na samoj plaži, a drugi pored vanjskog bazena.

Relaksaciju upotpunite plivanjem u otvorenom bazenu sa slatkom vodom. U sklopu Aparthotela Milenij nalazi se mini-fitness koji nudi rekreativne i intenzivne treninge, a za potpuno uživanje postoje sauna i jacuzzi.

Aparthotel smješten je na samoj plaži jedne od najatraktivnijih turističkih destinacija Dalmacije. Njegovana priroda, djevičanski čisto more i plaže koje sunce neumorno kupa svojim zrakama učinili su Bašku Vodu jednom od najpoželjnijih turističkih odredišta u Dalmaciji. Baška Voda i Aparthotel Milenij savršeno su ishodište za sve poludnevne i cjelodnevne izlete do Dubrovnika, Nacionalnog parka Krka, Parka prirode Biokovo, Splita, otoka Hvara i Brača, kanjona rijeke Cetine te gradova u unutrašnjosti koji su poznati po povijesnim, kulturnim i vjerskim zanimljivostima.

U ponudi naših poklon-paketa možete iskoristiti jedno noćenje ili dva noćenja s polupansionom u Aparthotelu Milenij te opuštanje u sauni. Uživajte u restoranu s pogledom na prelijepe otoke Brač i Hvar te se opustite na osunčanoj terasi pored bazena uz koktele. U blizini hotela možete iznajmiti skutere, bicikle, čamce, uživati u različitim zabavnim sadržajima na moru, igrati tenis, pohađati školu ronjenja te koristiti igraonicu za djecu.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s polupansionom te korištenje saune. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s polupansionom te korištenje saune. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od od 15. 6. do 15. 9.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
fitness
jacuzzi
plaža
sauna
vanjski bazen
wi-fi
1 x polupansion u Aparthotelu Milenij
Korištenje saune
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 15. 6. do 15. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

2 x polupansion u Aparthotelu Milenij
Korištenje saune
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 15. 6. do 15. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se